رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آران‌وبیدگل در حاشیه این آیین به ایرنا گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از هتل یَلو به عنوان بزرگ‌ترین هتل سنتی در شمال استان بودیم که در روستای یزدلان از توابع بخش کویرات این شهرستان با اعتبار ۴۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی ساخته شده است.

سید حسین چاکری با اشاره به اشتغال ۳۰ نفر با اجرای طرح افزود: این هتل سنتی به مساحت ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع با ۲۸ اتاق، ظرفیت اقامت ۶۰ نفر را دارد.

شهر ابوزیدآباد با ۱۰ اقامتگاه بوم‌گردی فعال در ۳۰ کیلومتری شمال‌شرقی آران‌وبیدگل واقع شده است.

وی در ادامه بیان کرد: این شهرستان آران‌وبیدگل از اثرهای طبیعی و تاریخی بی‌مانندی از جمله دریاچه نمک، کویر مرنجاب، سایت ویگل و شهر زیرزمینی برخوردار است که در دنیا بی‌همتاست و برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد که موجب ترغیب گردشگران برای بازدید از این ظرفیت‌های بکر طبیعی و تاریخی شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آران‌وبیدگل با اشاره به لزوم فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز برای تقویت ورود گردشگران به این شهرستان اضافه کرد: اگر سفرنامه‌های جهانگردان اروپایی در دوران صفویه و قاجاریه را بررسی کنیم، جاذبه‌های گردشگری منطقه همواره مورد توجه ویژه آنها بوده است که نشان می‌دهد برنامه‌ریزی در این زمینه بیش از پیش ضروری است.

فرماندار آران‌وبیدگل نیز در گفت‌وگو با ایرنا به استقبال گسترده بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: افزون بر ۱۰۰ پرونده سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری در جریان است و به زودی اجرایی می‌شود.

اسماعیل بایبوردی افزود: این طرح‌های سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه‌های ساخت هتل، مجتمع و کمپ گردشگری، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سفره‌خانه است و استعلام‌های لازم هم از دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است.

وی همچنین تشریح کرد: عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح گردشگری بخش خصوصی آران‌وبیدگل با پیش‌بینی اعتبار سه هزار میلیارد ریال از محل آورده سرمایه‌گذار و تسهیلات دولتی از ۶ ماه پیش آغاز شده است که تحولی شگرف در حوزه گردشگری این شهرستان برجا خواهد گذاشت.

فرماندار آران‌وبیدگل در ادامه با اشاره به لزوم تقویت گردشگری پاک و سالم مبتنی بر تعالیم اسلامی و اخلاقی تاکید کرد: فرصت‌های کارآفرینی و اشتغالی با جذب سرمایه‌گذاران در شهرستان به وجود می‌آید که می‌تواند پیشرفت و معیشت پایدار را رقم بزند.

وی تصریح کرد: شهرستان آران‌وبیدگل ظرفیت بالایی در زمینه گردشگری، مذهبی، طبیعت‌گردی، نجوم، سافاری، ریگ درمانی و نمک درمانی دارد که بزرگ‌ترین فعالیت سودآور پس از نفت و خودروسازی، امیدبخش‌ترین، شاخص‌ترین و پاک‌ترین صنعتی است که می‌تواند به اشتغال و توسعه پایدار کمک کند اما برای بهره‌برداری مناسب نیازمند برنامه‌ریزی دقیق هستیم.

بایبوردی یادآور شد: میزان اقامت گردشگران در سال‌جاری به نسبت سال‌های گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشت که از جمله علت‌های آن افزایش چهار برابری ظرفیت اقامتگاه‌های این شهرستان است.

به گزارش ایرنا، علی‌اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه سفری چند ساعته به آران‌وبیدگل از شهر زیرزمینی نوش‌آباد و طرح مجتمع گردشگری ارغوان در این شهرستان دیدن کرد.

شهرستان ۱۰۳ هزار نفری آران‌وبیدگل با برخورداری از ظرفیت افزون بر ۱۴۰ اثر تاریخی، طبیعی و معنوی ثبت ملی در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.