علیاکبر مرتضاییقهرودی روز شنبه در نشستی خبری افزود: تلاش شد از اعتبارهای دولتی و ظرفیت بخش خصوصی طرحهای متفاوتی در نقاط گوناگون به فراخور نیاز مردم کاشان داشته باشیم و امیدواریم با بهرهبرداری یا اجرای این طرحها بخشی از این نیازها و مشکلات شهرستان برطرف شود.
وی تشریح کرد: بهره برداری از ۴۴ طرح در حوزه عمران شهری شامل بازآفرینی شهری، بهسازی معابر، ساخت پارک، طرحهای سرمایهگذاری و بهرهبرداری از ۵۰ طرح در حوزه عمران روستایی شامل بهسازی معابر، ساخت پارک کودک، ایستگاه آتشنشانی، ساخت گلخانه، و طرحهای درآمدزا است.
فرماندار ویژه کاشان افزود: بهرهبرداری از ۱۲ طرح در حوزه کشاورزی با ایجاد اشتغال برای ۲۰ نفر شامل پرورش شترمرغ، ساخت گلخانه، توسعه سیستمهای آبیاری کمفشار، ۹ طرح بازسازی قنات با اعتبار نزدیک به پنج میلیارد ریال از دیگر طرحهای دهه فجر است.
وی بیان کرد: طرحهای حوزه آموزشی شامل آغاز ساخت سه مجتمع آموزشی به همراه سالن ورزش، ۲ سالن ورزشی، افتتاح و کلنگزنی هفت مدرسه است که ۹۷ باب کلاس درس، پنج باب سالن ورزشی با زیربنای سه هزار و ۳۰۰ مترمربع، یک باب نمازخانه، یک باب دارالقرآن و یک کارگاه مکانیک برای هنرستان فنی و حرفهای به سرانه مدارس کاشان افزوده میشود.
مرتضاییقهرودی اضافه کرد: بهرهبرداری از ۹ طرح در حوزه میراث فرهنگی با ایجاد اشتغال برای ۳۰ نفر و اضافه شدن ۱۸۱ تخت به ظرفیت اسکان شهرستان، بهره برداری از چهار پایگاه سلامت در کاشان، وادقان و کامو با جمعیت زیر پوشش ۱۵ هزار و ۷۵۰ نفر از دیگر طرحهای دهه فجر است.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از ۱۱ طرح در حوزه حمل و نقل و راهداری که موجب کاهش تصادفها، تسهیل در عبور و مرور و افزایش ظرفیت راهها میشود و مهمترین آنها شامل بهسازی و روکش آسفالت روستای ون- وادقان، ازناوه، گردنه نابر، بخش نخست محور کاشان- اردستان است.
فرماندار ویژه کاشان با اشاره به بهره برداری از ۲۷ طرح مخابراتی در راستای برچیده شدن نقاط کور در این شهرستان یادآور شد: با طرحهای اجرای شده در یکساله گذشته از نظر ساخت نیروگاههای خورشیدی زیر ۱۰۰ کیلووات، رتبه نخست استان اصفهان هستیم.
وی همچنین بهرهبرداری از ۹ طرح صنعتی در حوزههای تولید وسایل آزمایشگاهی، تولید انواع وسایل خانگی، بستهبندی آب آشامیدنی، رنگرزی و تولید فرش ماشینی را از دیگر طرحها برشمرد.
مرتضاییقهرودی همچنین ۲۲۲ عنوان برنامه فرهنگی و ورزشی از جمله ۱۱ محفل انس با قرآن کریم در مدرسهها و ۱۳ مورد در مسجدها، ۴۰ برنامه ورزشی، ۱۰ یادواره شهدا، ۲۰ جشنواره و نمایشگاه فرهنگی هنری را از دیگر تمهیدهای صورت گرفته برای گرامیداشت دهه فجر ۹۸ در شهرستان کاشان عنوان کرد.
وی در ادامه با قدردانی از صبوری، همراهی و همکاری مردم در برگزاری مناسبتهایی که تاکنون داشتیم، از همگان خواست تا بار دیگر در یومالله ۲۲ بهمن با حضور حداکثری در راهپیمایی یک رویداد مهم دیگری را رقم بزنند.
فرماندار ویژه کاشان به انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: انشاءالله بتوانیم با اجرای دقیق قانون انتخابات و تمهید فرصت مساوی، لازم و عادلانه برای نامزدها، فضا را به منظور شرکت مردم در انتخابات دوم اسفند فراهم کنیم.
وی با اشاره به تاکیدها بر لزوم اشراف و آگاهی کامل نسبت به قوانین و مقررات انتخابات و اجرای آن از سوی همه عوامل تصریح کرد: هر کسی که از سوی مردم انتخاب شود، برای ما محترم است و انشاءالله بتواند در استیفای حقوق مردم شهرستان بزرگ کاشان و آرانوبیدگل گام بردارد.
مرتضاییقهرودی یادآور شد: مشارکت در انتخابات، تاثیر مستقیم بر سرنوشت خود افراد دارد و در فضای کنونی که دچار هجمه دشمن خارجی و تحریمهای ناعادلانه هستیم، این حضور میتواند فشارها را کاهش دهد.
وی با قدردانی از مسوولان دستگاههای اجرایی در راستای همکاری کامل بیان کرد: امید میرود در زمان باقیمانده تا انتخابات با همکاری دستاندرکاران بتوانیم این وظیفه مهم و بزرگ را به سرانجام برسانیم.
فرماندار ویژه کاشان با اشاره به تقویم انتخابات تشریح کرد: پس از بررسی پرونده داوطلبان نامزدی نمایندگی مجلس، پروندهها به شورای نظارت و از آنجا به استان و سپس شورای نگهبان فرستاده شد و منتظر هستیم که اسامی تایید شده قطعی اعلام شود.
وی افزود: برای افرادی که احتمالی میرود به احراز نشدن صلاحیت خود اعتراض داشته باشند، سه روز مهلت در نظر گرفته شده است و سپس شورای نگهبان دوباره پروندهها را بررسی میکند و ۲۲ بهمنماه اسامی قطعی نامزدها اعلام خواهد شد.
شهرستان ۳۶۵ هزار نفری کاشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.