سیدحسن قاضی عسگر روز شنبه در حاشیه جلسه کارگروه اقدام استان در جمع خبرنگاران با بیاناینکه مخالف واردات نیستیم اما مدیریت، تنظیم و کنترل واردات از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: کاهش واردات و افزایش تولید داخل، به توسعه و گسترش اشتغال کمک میکند.
وی تصریح کرد: نباید همه چیز در داخل کشور تولید شود اما هر آنچه که میتوانیم را باید در داخل تولید و ارز مورد نیاز را از طریق صادرات وارد کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان افزود: مشکلات اصلی استان بویژه در حوزههای دارای وابستگی بیشتر در حال احصاء است و صنعت نساجی یکی از حوزههایی است که بیشترین وابستگی را بواسطه سیاستهای اقتصادی اشتباه گذشته دارد.
قاضی عسگر ادامه داد: واردات مواد اولیه در سالهای گذشته نسبت به تولید و ساخت، مقرون به صرفه بود اما در شرایط کنونی، واردات برای اقتصاد کشور مناسب نیست.
وی با اشاره به اینکه میز نساجی از سالهای گذشته به استان اصفهان اختصاص پیدا کرده است، تصریح کرد: با هماهنگی انجمن نساجی کارهای خوبی در این زمینه انجام شده و احداث شهرک پوشاک بعنوان یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه در حال انجام است که مسوولیت آن به انجمن صنفی کارفرمایان نساجی واگذار شده است.
معاون استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: توجه به نساجی را بعنوان یکی از اولویتهای کاری خود در استان قرار دادهایم و امیدواریم در آینده بتوانیم از صفر تا صد نساجی را در استان انجام دهیم.
وی اظهار اطمینان کرد که با حمایت مجموعه استان می توان به اهداف مورد نظر و خودکفایی در این زمینه دست پیدا کرد هرچند این کار بزودی انجامپذیر نیست و باید برای آن برنامه ریزی و اقدام کرد.
قاضی عسگر اظهار داشت: فعالیت خوبی در سالهای گذشته در زمینه شیلات در استان انجام شده که احداث استخرهای پرورش ماهی در فریدونشهر و سمیرم از مهمترین آنهاست.
وی افزود: تخم چشمزده ماهی را باید در کشور و استان تولید کنیم و امروز دانش فنی تولید اینگونه محصولات کشاورزی در اصفهان وجود دارد و در صورتی که جلوی اختصاص ارز یارانهای گرفته و مسائل اقتصادی این موضوع حل شود خیلی زود و تا سه سال آینده میتوانیم به خودکفایی برسیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: استفاده از نخبگان و متخصصان نهتنها در شرایط تحریم بلکه در شرایط عادی هم باید مورد توجه مسوولان قرار داشته باشد.
به گفته وی، در شرایط کنونی اهمیت استفاده از نخبگان برای پیشرفت و توسعه کشور صد چندان شده است.
وی ادامه داد: نخبگان مرتبط با نیازهای استان باید در همه حوزهها شناسایی شوند و از نظرات آنها استفاده شود.
قاضی عسگر گفت: مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان باید در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، برطرف درغیراین صورت باید در گروه کاری و با حضور دستگاههای نظارتی و مسوولان مربوطه مشکلات برطرف شود.