سید علیرضا مروجی روز شنبه در نشستی با خبرنگاران کاشان به مناسبت هفته پژوهش با شعار پژوهش اثربخش، فناوری ارزش‌آفرین و رونق تولید افزود: اعتبار مورد نیاز به شرطی اختصاص یافت که طرح‌ها در راستای نیاز مردم و نتایج کاربردی داشته باشد.

وی با اشاره به اختصاص سالانه یک درصد از بودجه دانشگاه‌ها برای اجرای طرح‌های پژوهشی بیان کرد: سال گذشته نیز برای اجرای ۲۲۶ طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ۳۸ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال تخصیص یافته بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان اضافه کرد: مشارکت در برنامه‌های ملی ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت از تروما، آسیب‌های نخاعی، قلب و عروق، بیماری‌های آرتریت‌ روماتوئید، اسکلرودرمی و بیماری سلیاک، تربیت دانشجوی دکترای پژوهشی در مرکزهای پژوهشی و راه‌اندازی آزمایشگاه جامع از جمله اقدام‌های جدید امسال این دانشگاه است.   

وی همچنین از راه‌اندازی چهار پایگاه سلامت تا پایان سال‌جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها در مناطق شهرک انقلاب، راوند و ناجی‌آباد شهر کاشان و شهرکامو به‌ بهره‌برداری خواهند رسید.

مروجی در ادامه به کمک ۲۰ میلیارد ریالی خیران سلامت در سال‌جاری به دانشگاه علوم پزشکی کاشان اشاره کرد و یادآور شد: خیران سلامت این منطقه همچنین تعهد کردند، ۲۰ میلیارد ریال تجهزات پزشکی را نیز تامین کنند.

به گفته وی، ۹ طرح بهداشتی و درمانی در زمان حاضر با مشارکت خیران سلامت در منطقه کاشان در حال اجراست و کمک آنها برای تامین خوابگاه‌های دانشجویی و کتابخانه نیز ضروری است.

نزدیک به ۴۷۰ هزار نفر جمعیت شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هستند.

آخرین هفته آذرماه، هفته پژوهش و فناوری نام‌گذاری شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.