فرماندار سمیرم روز چهارشنبه در جلسه شورای منطقه‌ای آموزش و پرورش سمیرم در فرمانداری اظهار داشت: یا تشکیل جلسه‌ای با مدیران آموزشگاه‌ها، مشکلات و صحبت‌های آنها را خواهیم شنید.

محمدرضا عسگریان تصریح کرد: نمی‌توان آموزشگاهی را که سال‌هاست فعالیت می‌کند یکروزه تعطیل کرد، بلکه باید حرف‌های آنان را شنید تا اگر مشکلی هست، مرتفع شود.

وی گفت: حتی اگر آموزشگاهی مجوز فعالیت ندارد باید مهلتی داده شود تا بتواند مجوز رسمی فعالیت بگیرد اما اگر نتوانست شرایطی را که آموزش و پرورش، فنی و حرفه ای و سایر سازمان‌ها مشخص کرده‌اند تامین کنند، باید تعطیل یا از فعالیتش جلوگیری شود.

معاون تربیت بدنی و پرورشی آموزش و پرورش سمیرم نیز با انتقاد از فعالیت آموزشگاه‌های آزاد این شهرستان خاطرنشان کرد: امروز شاهد پدیده‌ای هستیم که نهاد تعلیم و تربیت را به استخدام آموزش عالی و دانشگاه‌ها درآورده است.

حبیب الله قاسمی افزود: درگیرکردن دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان با آزمون سراسری و استفاده از موسسه‌های رنگارنگ بخش خصوصی با عناوین مختلف و صرف هزینه‌های زیاد، بخشی از این پدیده خزیده در میان این جامعه فراگیر است.

وی ضرورت فعالیت این موسسه‌ها با رعایت شرایط قانونی و مناسب را یادآور شد و تاکید کرد: آموزشگاه‌های آزاد و خصوصی در سمیرم، مشکلاتی از جمله ساختمان و فضای نامناسب دارند که همچنان مرتفع نشده است.

به گفته قاسمی، آزمون‌هایی که این مراکز خصوصی برگزار می کنند باید تمام عیار و مطلوب اجرا شود اما در سمیرم به‌دلیل اینکه این آموزشگاه‌ها مجوز فعالیت رسمی ندارند مشکلاتی را برای برخی دانش‌آموزان ایجاد کرده‌اند.

معاون پرورشی مدیریت آموزش و پرورش سمیرم تصریح کرد: ما مخالف کار آموزشگاه‌ها نیستیم اما مخالف این هستیم که موسسه‌ای غیرقانونی و در شرایط خلاف قانون فعالیت کند بنابراین همه تلاش خود را برای اجرای درست قانون و کمک به دانش‌آموزان خواهیم کرد.

مسوول نهضت سوادآموزی سمیرم نیز در این نشست به بی‌سوادی 6 درصدی در منطقه اشاره کرد و گفت: 94 درصد باسواد داریم و درصدی هم که بی‌سواد مانده‌اند به‌دلیل شرایط خاص منطقه سمیرم بویژه پراکندگی بالای روستایی، عشایری و کوچندگی جامعه عشایری است.

قائم مقامی خاطرنشان کرد: 2 هزار و 827  بی‌سواد(10 تا 49 ساله) را شناسایی کرده‌ایم که از این تعداد یکهزار و 883 نفر روستایی هستند.

وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین نهضت سوادآموزی با مدیریت امور عشایر، کمیته امداد و شبکه بهداشت و درمان افزود: اگر این سازمان‌ها همکاری بیشتری با نهضت سوادآموزی داشته باشند، شاهد محو بی‌سوادی در این شهرستان خواهیم بود.

مسوول نهضت سوادآموزی سمیرم در باره بکارگیری آموزشیاران این مجموعه هم گفت: تابستان امسال 200 پرونده برای جذب آموزشیاران نهضت تشکیل شد که 131 پرونده به مرکز استان ارسال شد و از این تعداد 75 نفر جذب شدند.

به گفته قائم‌مقامی، 12 پرونده دیگر مربوط به آموزشیاران نهضت سوادآموزی، بعد از بازبینی مجدد تا 2 هفته آینده به مرکز استان ارسال می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم هم در این نشست گفت: سالن فرهنگ آموزش و پرورش که قرار بود در 13 آبان افتتاح شود به‌دلیل آسفالت نشدن محوطه و نداشتن انشعاب آب به بهره‌برداری نرسید.

محمد نادری سمیرمی اظهار داشت: برخی بانک‌ها از جمله آینده، ملی و صادرات برای مدرسه‌سازی در سمیرم اقدام کرده‌اند و بانک آینده 11 هزار بسته لوازم‌التحریر به مدارس سراسر این شهرستان اهدا کرده است.

تعیین شهریه مدارس بزرگسالان به نرخ سال گذشته و بدون تغییر، ممنوع شدن استفاده از بخاری نفتی و نگهداری نفت در مدارس، لزوم همکاری اداره گاز در نصب انشعاب تعدادی از آموزشگاه‌های روستایی و شهری و تغییر چندباره نقشه ساخت مجتمع چندمنظوره امام خمینی(ره) در مرکز شهر سمیرم از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.

شهرستان سمیرم دارای ۱۶۹ مدرسه، نزدیک به۱۰ هزار دانش‌آموز، یکهزار و ۲۲۰ آموزگار و فعال فرهنگی و۸۰۰ بازنشسته نظام تعلیم و تربیت است.

این شهرستان در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.