انتشار کتاب "شاهدژ اصفهان" پس از اثر "محمد مهریار" به نام "شاهدژ کجاست؟" که پیشتر به همت شهرداری اصفهان منتشر شدهبود در راستای معرفی هرچه بهتر این اثر تاریخی نگارش و چاپ شده است.
بدون شک توجه به صنعت گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی به عنوان یکی از مهمترین راههای توسعه اقتصادی شهرهای تاریخی بدون معرفی این آثار در کنار حفظ و مرمت آنها ممکن نیست.
در فصل اول این کتاب تاریخچه قلعه شاهدژ بیان شده و در فصل دوم درخصوص ویرانههای آن، سربازخانهها، انبارها، دروازهها، محراب آتش، ستیغ شرقی و شمالی، در فصل سوم جایگاههای دیدنی نزدیک قلعه، در فصل چهارم درباره تاریخچه محاصره کوه و ویران ساختن دژ توضیح داده شده است.
همچنین به پیوست کتاب تصاویر و عکسهای سیاه و سفید قلعه، تصاویر رنگی و ماهوارهای، گراورهای تاریخی، منابع مورد استفاده نویسنده و فهرست راهنما آورده شده است.
دکتر کارو میناسیان حدود ۲۰ سال صرف تحقیق میدانی و مطالعه کتابخانهای درباره شاهدش نمود و سپس با دیدگاهی عالمانه و نگاهی تحلیلی به تاریخ، کتاب شاه دژ را تدوین کرد.
میناسیان سال ۱۲۷۶ هجری شمسی در روستای قلعه ماماکا از بخش کیار چهارمحال و بختیاری متولد شدهبود.
او علاوه بر اینکه پزشک ماهر و مردمدوستی بود، مردی با فرهنگ و دانشمندی میهنپرست و عضو فعال "انجمن آثار ملی" اصفهان بود.
وی که برای معالجه به لندن نرد فرزندانش رفته بود با شدت گرفتن بیماریاش در سال ۱۳۵۹ بدرود حیات گفت.
کتاب شاهدژ اصفهان نوشته کارو اوئن میناسیان با ویرایش حشمت الله انتخابی و ترجمه حسن حکیمیان، فضل الله قنادی، مرتضی پورموسی و حشمت الله انتخابی در سال ۱۳۸۷ با شمارگان ۲ هزار و ۱۰۰ جلد توسط انتشارات نقش مانا با همکاری شهرداری اصفهان و سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری به چاپ رسیده است.