سرهنگ محمدرضا محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح در طول سال اجرا میشود ولی با توجه به نزدیکتر شدن به روزهای سرد سال و افزایش آلودگی هوا، از آبان تشدید میشود.
وی اظهار داشت: در این راستا گشتهای پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای تشدید طرح برخورد با وسایل نقلیه آلاینده در ۱۵ نقطه شهر اصفهان و در نقاط مختلف شهرهای همجوار مرکز استان مستقر هستند.
رییس پلیس راهور اصفهان با اشاره به اینکه با مالکان وسایل نقلیه دودزا و بدون معاینه فنی و دودزا بر اساس قانون برخورد میشود گفت: اعمال قانون با این افراد از جریمه نقدی تا فک پلاک و نصب پلاک تعمیری روی وسائل نقلیه صورت میگیرد.
وی رقم جریمه خودروهای آلاینده را از ۳۰ هزار تومان در سایر شهرهای استان و ۴۵ هزار تومان در کلانشهرها و جادههای بین شهری استان ذکر کرد.
سرهنگ محمدی چاره رفع مشکل آلودگی هوا را صرف برخوردهای پلیسی ندانست و گفت: باید با رویکرد آموزش و فرهنگ سازی در جامعه بطور اساسی برای رفع این مشکل چاره اندیشی شود.
وی اجرای طرح اسقاط خودروها ،جایگزینی موتورسیکلتهای برقی به جای بنزینی و فرهنگ سازی برای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی به جای خودروهای تک سرنشین را موثر برشمرد.
رییس پلیس راهور استان اصفهان به عملکرد پلیس در ۶ ماهه امسال در برخورد با وسایل نقلیه دودزا و آلاینده اشاره کرد و گفت: در این مدت حدود سه هزار دستگاه خودروی آلاینده در کلانشهر اصفهان شناسایی و نسبت به فک پلاک و نصب پلاک تعمیری روی آنها اقدام شد.
وی ادامه داد: همچنین اعمال قانون برای ۶۳ هزار ۲۰۹ دستگاه از کامیونهای دودزا صورت گرفت.
روزانه یک میلیون خودرو در اصفهان تردد میکنند که ۶۰ تا ۷۰ درصد آنها سواری و تک سرنشین هستند.
همچنین یک میلیون و ۲۰۰ هزار موتورسیکلت در استان و حدود ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در شهر اصفهان تردد میکنند که به اندازه خودروها آلایندگی دارند.