استاندار اصفهان در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سالن اجتماعات استانداری اصفهان با اشاره به مصوبه ایجاد شهرک صنعتی سوم کاشان گفت: مقرر است در این شهرک مجتمع ماهیهای زینتی در حدود ۵۰ هکتار مستقر شود و به ازای راه اندازی این مجموعه، ۱۵۰ هکتار از اراضی شهرک صنعتی دوم کاشان کاهش یابد.
عباس رضایی افزود: اگر مجموعه ای صنعتی یا کارگاهی قصد فعالیت در بخشهایی غیر از دانش بنیان و فناوریهای جدید و سبز دارد باید به شهرک صنعتی دوم کاشان برود.
حجت الله غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان نیز با بیان اینکه هنوز بخش قابل توجهی از اراضی شهرک صنعتی دوم کاشان خالی است، گفت: به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا ۱۵۰ هکتار در کنار ۵۰ هکتار مجموعه ماهیهای زینتی در شهرک صنعتی سوم کاشان به منظور ارائه خدمات مورد نیاز ایجاد شود و از طرف دیگر به همین میزان از اراضی شهرک صنعتی دوم کاشان کاهش یابد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه این استان در تولید ماهیهای زینتی رتبه نخست را با اختلاف زیادی از تهران در کشور دارد، گفت: این صنعت بیشتر در کاشان، آران و بیدگل، اصفهان و نجف آباد رونق و صادرات دارد.
مهرداد مرادمند با تاکید بر اینکه پرورش ماهیهای زینتی، اشتغالزایی بالایی دارد، افزود: برند سازی و ساماندهی آنها به ویژه در کاشان با مستقر شدن در شهرک صنعتی سوم ضروری است.
دستگاههای اجرایی بخشنامه بودجه ۹۹ را جدی بگیرند
استاندار اصفهان همچنین در این جلسه با بیان اینکه بخشنامه بودجه ۹۹ از جانب ریاست جمهوری ابلاغ شد، گفت: لازم است مدیران دستگاههای اجرایی با توجه جدی به این بخشنامه ، مشکلات را احصا کرده و در تعامل با سازمانهای مرکزی خود پیگیر موضوع باشند.
رضایی با اشاره به اینکه ممکن است ساختار بودجه بندی در سال آینده تغییر کند، افزود: دستگاههای اجرایی استان باید آمادگی لازم را داشته باشند.
استاندار اصفهان در این جلسه با اشاره به تبصره یک ماده هشت قانون پنجم توسعه کشور گفت: بر این اساس، شورای برنامه ریزی و توسعه استان میتواند تصمیمگیری موارد غیر مهم، مستمر و خاص را به کارگروه ها یا مدیران دستگاههای اجرایی مشخص تفویض کند.
رضایی با تاکید بر اینکه لازم است برخی موضوع ها برای تسریع به کارگروه های دیگر واگذار شود، اضافه کرد: ما باید بهترین و کوتاهترین راه را برای رفاه مردم اجرا کنیم.
وی با اشاره به موضوع مانده مرخصیهای کارکنان دولت نیز تاکید کرد: مدیران اجازه دهند تا کارکنان از مرخصیهای خود استفاده کنند زیرا باقی ماندن این مرخصیها علاوه بر ایجاد بدهی برای دولت، کارکرد کارمندان را نیز کاهش می دهد.
وی همچنین از دستگاههای اجرایی خواست تا نسبت به پر کردن کاربرگ های اوراق تسویه خزانه در کوتاهترین زمان ممکن اقدام کنند.
نماینده مردم شهرستان های شهرضا و دهاقان در این جلسه گفت: لازم است دستگاههای اجرایی با نمایندگان مجلس درباره بودجه ۹۹ و شرایط استان در این زمینه تعامل داشته باشند زیرا اگر نمایندگان آگاهی کافی در این باره نداشته باشند نمی توانند آنگونه که باید اقدام کنند.
سمیه محمودی افزود: سال گذشته پنج نماینده از استان اصفهان در شورای تلفیق بودجه بودند اما تعداد بسیار کمی از مسئولان دستگاه های اجرایی این خطه برای بررسی بودجه با آنها تماس گرفتند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه تا کنون حدود ۱۷۶ مجوز انرژی خورشیدی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان به بخش خصوصی واگذار شده است، تصریح کرد: اگر تعدادی از این موارد عملیاتی نشده، به شورای برنامه ریزی مربوط نیست.
نعمت الله اکبری همچنین با اشاره به اوراق تسویه خزانه افزود: سال گذشته نزدیک به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در استان اصفهان از این محل برای تهاتر بدهیهای دستگاه های اجرایی به پیمانکاران استفاده شد.
در این جلسه عنوان شد که ۲۷ میلیارد تومان پاداش پایان خدمت کارکنان دولت از سال ۹۷ در استان اصفهان ابلاغ شده است.
امروز ۹۹ پیشنهاد در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مطرح و از میان آنها با ۷۷ مصوبه در زمینه های مختلف از جمله نیروگاه خورشیدی، کارگاههای صنایع دستی، خوراک دام، بسته بندی، گل و گیاه، کود دامداری، محدوده جامع شهر در آران و بیدگل، تغییر کاربری، حمل و نقل، احداث شهرک صنعتی سوم کاشان، مجتمع صنعتی ماهیان زینتی در کاشان و برخی خدمات عمومی، آموزشی، گردشگری و نمایشگاهی موافقت شد.
۶۰۲۲ / ۳۰۱۱