ساخت این تصفیهخانه تاکنون حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق اصفهان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: فاضلاب در تصفیه خانه پیشرفته این نیروگاه طی دو مرحله تصفیه می شود که در مرحله نخست مشابه سایر تصفیه خانهها، فاضلاب خام تبدیل به پساب قابل رهاسازی در محیط و آب کشاورزی غیرمثمر میشود و در مرحله دوم به منظور استحصال آب صنعتی، مراحل تصفیه تکمیلی، انجام و علاوه بر چند مرحله گرفتن ذرات معلق و ضدعفونی، آبِ صنعتی با کیفیت بسیار بالا برای استفاده در سیکل تولید بخار موردنیاز توربینهای مولد برق نیروگاه، به دست می آید.
سعید محسنی افزود: با بهره برداری از این تصفیه خانه، روزانه حدود ۱۴ هزار مترمکعب آب صرفه جویی خواهد شد.
به گفته وی، صرفه جویی روزانه این مقدار آب، معادل آب مورد نیاز برای تولید ۱۴ تُن گندم و در سال معادل آب مورد نیاز تولید حدود پنج هزار تُن گندم خواهد بود که به مثابه تامین نانِ مورد نیاز یک شهرک سی هزار نفری در سال است.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق اصفهان ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسوولان کشوری و استانی، تصفیه خانه یاد شده، هرچه زودتر به بهره برداری برسد.
محسنی تصریح کرد: نیروگاه اصفهان تلاش دارد تا با اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب شهری و صرفه جویی سالانه حدود پنج میلیون مترمکعب آب، در رفع کمبود آب مورد نیاز کشاورزان منطقه سهیم باشد.
نیروگاه حرارتی اصفهان به وسعت تقریبی ۷۴ هکتار در حاشیه زاینده رود، جنوب غربی شهر اصفهان و ۲ کیلومتری بزرگراه ذوبآهن قرار دارد.
نیروگاه حرارتی اصفهان در حال حاضر با پنج واحد بخاری به قدرت اسمی ۸۳۵ مگاوات به شبکه سراسری کشور متصل است.
۷۱۵۰/۶۰۲۷