معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان خطاب به نواب رئیس هیئت های ورزشی استان اصفهان گفت: وزارت ورزش برنامه های بسیاری برای افزایش ورزشکاران در المپیک 2020 دارد؛ اما گرفتن سهمیه برای حضور در این رویداد بسیار سخت شده است و این مساله تلاش مضاعف شما را می طلبد.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، مهین فرهادی زاد امروز (شنبه 19 مردادماه) در گردهمایی نواب روسای هیئت های ورزشی و مسئولان شهرستان های تابعه استان اصفهان که در تالار افتخارات سرای ورزشکاران اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری ورزش و محیط آن را نمی شناسند و باید برای آنها توضیح دهیم، بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی امکان فعالیت محدود در چند رشته ورزشی فراهم شد و برای فعالیت در این رشته ها خون دل های زیادی خورده شد، چرا که در آن زمان فضای ورزش بانوان روشن و مشخص نبود.
وی با اشاره به اینکه ورزش برای رسیدن به کمال است، تصریح کرد: از گذشته توسط افراد مختلف و زیادی برای توسعه ورزش بانوان تلاش شده و نگرش مثبتی که در حال حاضر در ورزش ایجاد شده، نتیجه سال ها فعالیت است؛ اما نیاز و ضروری است که تعداد حضور مسئولان ورزش بانوان بیشتر شود.
افزایش سهمیه بانوان راهی برای ایجاد تعادل
وی در خصوص دادن سهمیه های بیشتر به ورزش بانوان توسط کمیته بین المللی المپیک گفت: این افزایش سهمیه توسط کمیته بین المللی المپیک لطف به ورزش بانوان نیست، بلکه به برابری جنسیتی تاکید دارد، هدف ایجاد تعادل است. زمانی که از سهمیه کشتی آقایان کم می کند و به زنان اضافه می کند هدف متعادل کردن است نه لطف کردن و فرصت بیشتر دادن به زنان.
معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در خصوص دوره بعدی بازی های آسیایی و حضور بانوان در این رویداد نیز خاطر نشان کرد: برنامه ریزی و هدف ما در وزارت ورزش افزایش بیشتر ورزشکاران در بازی های آسیایی است و در کنار این افزایش می خواهیم در اعزام ورزشکاران به مسابقات نیز تعادلی در تعداد ورزشکاران زن و مرد داشته باشیم و این به تلاش ورزشکاران برای متقاعد کردن مسئولان ورزشی برمی گردد.
وی با تاکید بر نقش آفرینی بانوان در عرصه ورزش تاکید کرد: هیچ زمان اختصاص اعتبارات 70 به 30 درصد نبوده است و اصولا نباید باشد. اعتبارات ورزشی باید بر مبنای تعداد و حضور ورزشکاران باشد، نباید در شرایطی قرار گیریم به گروهی ظلم شود، ممکن است در جایی با توجه به ظرفیت و پتانسیل و همچنین تلاشی که صورت می گیرد باید تعداد آقایان را افزایش دهیم، اما در اعتبارات باید ۱۰ درصد تبعیض ویژه برای دختران در نظر گرفته شود.
کسب سهمیه المپیک سخت تر شده است
فرهادی زاد حضور بانوان در رویداد المپیک 2020 را بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: برای المپیک ۲۰۲۰ برنامه ریزی جهت افزایش تعداد بانوان ورزشکار است، هر چندکه روال کسب سهمیه دشوارتر از گذشته شده است، اما ما به ظرفیت و استعداد دخترانمان اعتقاد و ایمان داریم.
مطالبه گر باشید
وی با اشاره به جایگاه ورزش بانوان اصفهانی در کشور اظهار کرد: این مساله ناشی از مدیریت صحیح و علاقه مندی بانوان اصفهانی است که خودشان را در تصمیم سازی ها دخیل می دانند و همیشه پیگیر و پر تلاش در فضای ورزشی حاضر می شوند.
معاون ورزش بانوان وزارت ورزش وجوانان با اشاره به سخنان نواب رئیس در خصوص اختصاص زمان یا بودجه بیشتر به ورزش بانوان گفت: این مساله نیازمند مطالبه گری شما است، اما این مطالبه گری باید همراه با دانش و آگاهی باشد. در خصوص زیر ساخت ها صحبت های زیادی شده تا شرایط بهتری در خصوص ماده 88 صورت گیرد، همچنین اجاره ای به فضاهایی که به ورزش بانوان اختصاص دارد تعلق نگیرد.
توجه به ورزش بیماران خاص
فرهادی زاد همچنین با درخواست از مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان تصریح کرد: در برخی از هیئت ها زیر مجموعه های زیادی وجود دارد، در هیئت بیماران خاص 14 رشته برای 6 گروه خاص وجود دارد، امیدوارم شرایطی ایجاد شود که فضایی مناسب برای فعالیت ورزشکاران این هیئت در اختیار هیئت بیماران خاص، ناشنوایان و نابینایان قرار گیرد تا بهتر بتوانند به فعالیت ورزشی خود بپردازند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.