منصور شریعتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنیاد نخبگان اصفهان به عنوان تسهیل گر و حلقه واسط قصد دارد زمینه مناسبی را برای جذب سرمایه اولیه از طریق خیران اشتغال، تسهیل ارتباط گروههای نخبه با مراکز شتابدهی و تامین سرمایه جمعی و برگزاری جلسه های مذاکره با سرمایه گذاران برای افراد زیر پوشش خود فراهم کند.
مرکز شتاب دهی، مجموعه ای برای تقویت زیست بوم (اکوسیستم) کارآفرینی و شتابدهی به رشد استارتاپ ها (کسب و کارهای نو) است.
وی با بیان اینکه این طرح موازی کاری نیست و برای افرادی که تا کنون زیر پوشش تسهیلات و حمایت های بنیاد نخبگان قرار گرفتند، اجرا می شود، اظهار داشت: در طرح مذکور، برای تبدیل ایده های جدید و فناورانه نخبگان به محصول و خدمات و تجاری سازی آنها، پیگیری ویژه و از ظرفیت و توانایی سرمایه گذاران استفاده می شود.
شریعتی با بیان اینکه یک بانک اطلاعاتی جامع نیز از طرح های نوآورانه و فناور نخبگان استان اصفهان در این طرح تهیه خواهد شد، خاطرنشان کرد: محدودیت موضوعی برای این کار وجود ندارد و از همه ایده ها استقبال می شود.
وی یکی از اهداف بنیاد نخبگان را شبکهسازی بین افراد مستعد و برتر و تسهیل جذب سرمایه بر روی کسب و کارهای آنها عنوان و اضافه کرد: نخبگان جامعه برای اجرایی کردن ایده های خود نیازمند حمایت مالی و جذب سرمایه خطرپذیر هستند بنابراین بنیاد تلاش می کند ارتباط آنها را با صاحبان سرمایه تسهیل کند تا در پیشرفت اقتصادی و فناوری کشور، مثمر ثمر باشد.
شریعتی با اشاره به اینکه تا کنون حدود ۲ هزار و ۶۰۰ دانش آموز و دانشجوی نخبه از تسهیلات و حمایت های بنیاد نخبگان استان اصفهان بهره مند شدند، تصریح کرد: این بنیاد، عضو ندارد بلکه به فراخور شرایط علمی، تحصیلی و پژوهشی از نخبگان، مخترعان و برگزیدگان جشنواره های معتبر و المپیادها حمایت می کند.
وی با بیان اینکه علاقهمندان به جذب سرمایه می توانند ایده های خود را در قالب طرح کسب و کار (Business Plan) یا طرح توجیهی (Feasibility Study) به بنیاد نخبگان اصفهان ارسال کنند، گفت: ایده ها و طرحهای دارای شرایط مورد نظر، پس از ارزیابی به سرمایهگذاران معرفی می شوند.
بنیاد نخبگان به برنامهریزی و سیاستگذاری برای شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی نخبگان، جذب، حفظ و بهکارگیری وپشتیبانی از آنان در راستای ارتقای تولید علم، فناوری و توسعه علمی و متوازن کشور و احراز جایگاه برتر علمی، فناوری و اقتصادی در منطقه براساس سند چشم انداز کشور در افق ۱۴۰۴ می پردازد.
۶۰۲۲/ ۳۰۱۱