«بادکنک طلایی» نام دومین مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان است که می‌کوشد بر غنای ادبیات کودک و نوجوان کشور بیفزاید.
به گزارش خبرنگار ایسنا_منطقه اصفهان، احمد رضایی دارافشانی، در آیین رونمایی از پوستر دومین مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان با نام «بادکنک طلایی» که صبح امروز (هفتم مرداد) در دفتر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: اولین دوره این مسابقه سال گذشته با همکاری دفتر تخصصی تئاتر، اداره توسعه فرهنگ شهروندی و معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان برگزار شد که در مجموع 162 اثر در سه بخش آزاد، اصفهان و اقتباس به دبیرخانه این جشنواره رسید و در نهایت 12 اثر برگزیده شد.
رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان با اشاره به فقر محتوایی در حوزه نوجوان گفت: با وجود اینکه در همه حوزه‌ها اعم از سینما، داستان، نمایشنامه‌نویسی و... شاهد فقر بسیار زیادی هستیم، در دوره نخست مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان، تعداد 50 اثر به دست ما رسید که رقم قابل‌توجهی بود.
وی افزود: در کشور، جشنواره مستقلی در زمینه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان نداریم و تنها یکی از بخش‌های جنبی جشنواره بین‌المللی تئاتر همدان به این حوزه می‌پردازد به همین دلیل می‌توان گفت که این مسابقه نمایشنامه‌نویسی از نوادر است و در کشور نمونه‌ای ندارد.
دبیر دومین مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان، فلسفه برگزاری این مسابقه را افزودن غنای ادبیات نمایشی کودک دانست و اعلام کرد که آثار برگزیده دوره نخست این مسابقه در کتابی منتشر خواهد شد و اکنون مراحل اداری و قانونی آن در حال انجام است.
رضایی، با بیان اینکه دومین دوره مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان در دو بخش آزاد و شهروندی برگزار می‌شود، تصریح کرد: در بخش آزاد موضوعاتی که می‌تواند موجب رشد و تعالی کودکان شود مد نظر قرار دارد و در بخش شهروندی با مباحثی چون حمل‌ونقل عمومی و پاک، پسماند و بازیافت، پارک و فضای سبز، اخلاق شهروندی، آتش‌نشانی و حوادث ایمنی و مصرف بهینه انرژی سر و کار داریم. آخرین‌مهلت ارسال آثار 30 شهریورماه سال جاری است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این مسابقه مراجعه کنند. www.shahrvandi-isf.ir می‌توانند به نشانی 
محمد عیدی، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان نیز در این آیین گفت: کمبود نقد و نظارت در حوزه تولید ادبیات کودک و نوجوان یکی از معضلات گریبان گیر جامعه امروز است و ما به‌وسیله این مسابقه می‌کوشیم، فرآیند تعریف‌شده‌ای تحت نظارت تعدادی از کارشناسان داشته باشیم تا علاوه بر ایجاد انگیزه برای خلق آثار، این آثار تولیدشده را نیز ارزیابی کنیم.
معاون فرهنگی شهردار اصفهان، ضمن ابراز امیدواری برای تبدیل این مسابقه به جشنواره اظهار کرد: جشنواره از نخبگان شروع می‌شود، لایه‌های سطحی جامعه را پوشش می‌دهد و زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا ایده‌های جدید وارد و محدودیت انتخاب برداشته شود. 
مرتضی رشیدی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اصفهان نیز گفت: تلاش ما در حوزه اجتماعی این است که پیامدهای اجتماعی  و شهروندی را با استفاده از مفاهیم و ابزارهای هنری انتقال بدهیم.
مهدی شفیعی، رئیس دفتر تخصصی تئاتر هم که در این آیین حضور داشت، با اشاره به اینکه کمبود متن بومی مهم‌ترین مشکل فعلی تئاتر اصفهان است خاطر نشان کرد: این کمبود در بحث ادبیات کودک و نوجوان مشهودتر است و امیدواریم با استمرار مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان بتوانیم به تولید محتوای خوب در این حوزه کمک کنیم.
به گزارش ایسنا، در پایان این نشست از پوستر دومین دوره مسابقه نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان رونمایی شد.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.