دارنده 7 مدال مسابقات کارگران جهان گفت: برای همه رشته‌های تیمی احترام قائل هستم، اما رشته‌هایی مثل فوتبال یا والیبال تعداد زیادی ورزشکار کنار هم جمع می‌شوند برای این که یک مدال بگیرند، اما در شنا این گونه نیست.

به گزارش ایسنا- منطقه اصفهان، در مسابقات کارگران جهان امسال، شنا یکی از رشته‌هایی بود که ایران برای اولین بار در این رشته نفراتی را اعزام کرد. فرشاد دادفر یکی از اعضای تیم شنا در این مسابقات بود. وی توانست به تنهایی 7 مدال را برای کاروان ایران کسب کند. دادفر در ماده‌های 400 متر کرال سینه، 200 متر کرال سینه و 200 متر کرال پشت مدال طلا کسب کرد.

وی همچنین در ماده 200 متر مختلط انفرادی و 4 در 50 متر آزاد تیمی مدال نقره برگردن آویخت و در ماده 100متر پروانه و 4 در 50 متر مختلط تیمی مدال برنز به دست آورد.

فرشاد داد فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، اظهار کرد: ششمین دوره این مسابقات بود که برگزار شد و کشور ایران سابقه 3 دوره حضور در این مسابقات را داشته است. در دو دوره قبلی تیم شنا حضور نداشت و همه فکر می‌کردند تیم شنا نمی‌تواند برای ایران مدال‌آوری داشته باشد. این نگاه متأسفانه در فدراسیون‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و حتی نیروهای مسلح نسبت به شنا وجود دارد.

وی افزود: باید از محمد شریعتمداری تشکر کرد، وزیر کار که در این شرایطی که کشور دارد سعی کردند یک کاروان کیفی را اعزام کنند. در دوره قبلی 221 ورزشکار به کشور لتونی اعزام شدند و فقط 45 مدال آوردند. امسال با حدود 140 نفر اعزامی ایران حدود 138 مدال به دست آورد.

دادفر ادامه داد: باید از جواد رمضی، رئیس فدراسیون ورزش کارگری تشکر کرد که عاشقانه کار می‌کند و همچنین به شنا نیز اعتماد کرد. فشار زیادی روی ما بود و همواره اولین حضورها سخت است، زیرا انتظار دارند راه را برای بقیه دوره‌ها باز کنیم. فکر می‌کنم تیم شنا نیز جواب این اعتمادها را به خوبی داد.

قهرمان شنای مسابقات کارگری افزود: شنا رشته‌ای پایه و پر مدال است. چیزی که مهم است امروزه همه کشورهای دنیا به شنا اهمیت ویژه‌ای می‌دهند و آن‌ها می‌توانند سبد مدال‌های خود را با وجود رشته شنا، سبد قابل ملاحظه‌ای کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای همه رشته‌های تیمی احترام قائل هستم، اما رشته‌هایی مثل فوتبال یا والیبال تعداد زیادی ورزشکار کنار هم جمع می‌شوند برای این که یک مدال بگیرند، اما در شنا این گونه نیست.

داد فر ادامه داد: جا دارد مسئولان ورزشی کشور یک بازنگری دیگری روی رشته‌هایی مانند شنا که پایه و پر مدال هستند، داشته باشند. وقتی می‌خواهیم چیزی به دست بیاوریم باید ابتدا اعتماد کنیم و سپس سرایه گذاری انجام دهیم و بالاخره دیر یا زود جواب اعتماد را خواهیم دید.

وی افزود: شناگران ما حدود 9 ماه خیلی جدی تمرین می‌کردند زیرا دوست داشتند خط شکن باشند. فکر می‌کنم امروز اگر در مورد شنا در فدراسیون صحبت شود، خیلی با احترام صحبت می‌شود.

قهرمان شنای مسابقات کارگری ادامه داد: نمی‌گویم که فکر نمی‌کردیم اما به این سطح هم فکر نکرده بودیم، اما تمرینات سختی کردیم و می‌دانستیم قرار است نتیجه بزرگی رقم بزنیم. در این مسابقات رکوردهای شخصی گذشته خود را در سن 32 سالگی زدم. وقتی در این سن رکوردهای جوانی خود را می‌زنم بدانید که زحمت‌های زیادی کشیده‌ایم و سختی‌های زیادی نیز در این مسیر داشیتم.

دادفر با اشاره به مشکلات موجود خاطرنشان کرد: از لحاظ سخت افزاری مشکلات زیادی داشتیم. متاسفانه امروزه استخرها فقط یک منبع درآمد شده‌اند و این گونه نبود که برای قهرمان‌ها یک سانس ویژه اختصاص دهند. تمام جامعه شنا ایران از این قضیه ناراحت هستیم.

وی گفت: فدراسیون ورزش کارگری با این شرایط ارزی کار بزرگی کرده است و اعزام 140 نفر کار سختی است. وقتی یک رشته ورزشی در میان باشد، کار راحت‌تر است، اما در این فدراسیون حرف از 16 رشته ورزشی با علایق و سلیقه‌های متفاوت است.

دادفر افزود: مشکل اول ما استخر است و این مشکل در تهران و برای دیگر بچه‌ها نیز وجود دارد. همچنین نظام پاداش‌ها در کشور باید یک نظام عدالت گونه‌ای باشد. مسابقات جهانی شرکت کرده‌ایم و از وزارت ورزش انتظار داریم. شریعتمداری قول‌هایی دادند و مطمئن هستم به قول خود عمل می‌کند.

وی در رابطه با آسیب دیدگی‌اش، گفت: در این مسابقات آسیب زانو داشتم تا جایی که شاید اکنون نیاز به عمل داشته باشم، اما برای این کشور، مردم و کسانی که به ما اعتماد کردند رفتم.

کد خبرنگار: 13042


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.