دکتر بهروز کلحیدری روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: بیش از یکسال است که راه اندازی دستگاه رادیو تراپی ساختمان مرحوم هرندی واقع در جوار مرکز درمانی سیدالشهدا بنا به دلایلی میسر نشده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای راه اندازی این دستگاه همه نوع همکاری را با سرمایه گذار انجام داده است، افزود: در جلسه ای که هفته گذشته با سرمایه گذار داشتیم آنها قول دادند که تا پایان خرداد این دستگاه پرتودرمانی را راه اندازی کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: افزون بر این دستگاه مقرر شد تا پایان خرداد 2 دستگاه پرتو درمانی دیگر برای ارائه خدمات به بیماران سرطانی در مرکز درمانی سیدالشهدا اصفهان راه اندازی شود.
به دلیل راه اندازی نشدن دستگاه یاد شده، بیماران سرطانی اصفهان برای دریافت خدمات پرتو درمانی مجبورند به شهرهای تهران، شهرکرد یا کاشان سفر کنند.
مرکز درمانی سید الشهدای اصفهان که به بیماران سرطانی خدمات درمانی ارائه می کند از دستگاههای تصویربرداری ' سی تی اسکن ' و ' ام آر ای ' برخوردارنیست و بیماران برای دریافت این خدمات باید بوسیله آمبولانس به بیمارستان الزهرا واقع در شمال این شهر منتقل شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به سوال ایرنا برای حل این مشکل گفت: مرکز درمانی سید الشهدا به عنوان مرکز جامع خدمات درمانی تصویب شده و اسناد بالادستی آن آماده شده است.
وی افزود: بنابراین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خرید دستگاههای سی تی اسکن و ام آر ای برای این مرکز را در دستور کار قرارداده و مراحل اداری آن برای تامین اعتبار در حال انجام است.
کلحیدری اظهارداشت: این تجهیزات تا پایان سال در مرکز درمانی سیدالشهدا اصفهان نصب خواهد شد و بیماران برای دریافت این نوع خدمات در این مرکز مشکلی نخواهند داشت.
بیمارستان سیدالشهدا (ع) اصفهان، مرکز درمانی جامع و تخصصی سرطان در استان اصفهان است که در سال 1350 به بهره برداری رسید.
بر اساس آمار منتشر شده، میزان شیوع سرطان در جهان در مردان و زنان به ترتیب 205 و 165 نفر در صد هزار نفر است در حالی که این آمار در ایران به ترتیب 134 و 128 نفر درصد هزار نفر است.

*** مهلت 2 ماهه به مطب های شیمی درمانی اصفهان
اقدام غیرقانونی برخی پزشک ها برای انجام شیمی درمانی در مطب ها موضوع دیگر این گفت وگو با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بود که پاسخ داد: در استان اصفهان 11 مطب شیمی درمانی وجود دارد که به همه آنها اخطار داده ایم طبق بخشنامه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی این مطب ها باید به مرکز شیمی درمانی تبدیل شوند.
دکتر کلحیدری اضافه کرد: از 11 مطب شیمی درمانی موجود در اصفهان هفت مطب پذیرفته اند که به مرکز تبدیل شوند و چهار مطب نیز اعلام کرده اند توانایی تبدیل شدن به مرکز شیمی درمانی را ندارند.
وی با اشاره به اینکه این مطب ها در حال ترانزیشین ( گذار ) هستند، گفت: برای اینکه بیماران این مطب ها دچار مشکل نشوند به آنها مهلت 2 ماهه داده شده است و پس از این مهلت از انجام شیمی درمانی در مطب ها جلوگیری خواهیم کرد.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اردیبهشت سال گذشته ( 97 ) انجام شیمی درمانی در مطب ها را ممنوع و اعلام کرد: این دستور العمل از اول خرداد 97 لازم الاجرا است.
بر اساس این دستور العمل ارائه خدمات شیمی درمانی در مراکز استاندارد سازی شده و ارتقاء کیفیت خدمات مجاز و در مطب‌ها ممنوع است.
6022/ 2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.