به گزارش ایرنا، همزمان با نیمه شعبان و سالروز میلاد حضرت مهدی (عج) هیات های مذهبی و نهادهای فرهنگی استان اصفهان با برگزاری مراسم باشکوه، در تکایا، حسینه ها و مساجد این اعیاد فرخنده را جشن گرفتند.
مردم این استان از چند روز گذشته تاکنون با آذین بندی مساجد، معابر و خیابان ها، خود را برای برگزاری آیین های جشن و شادی آماده کردند تا میلاد صاحب عصر(عج) را گرامی دارند.
مردم ولایتمدار استان اصفهان همراه با سایر مردم ایران اسلامی در اماکن عمومی و مذهبی همچون امامزادگان، مساجد و حسینیه ها اقدام به برگزاری جشن ولادت منجی عالم بشریت کردند.
پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در نقاط مختلف این خطه با پخش شیرینی، چای و شربت در خیابان ها و میادین های اصلی و شهرهای مختلف استان مولود حضرت مهدی (عج)را جشن گرفتند.
مردم ولایتمدار استان اصفهان از پیر و جوان و کوچک و بزرگ با حضور پررنگ و گسترده خود در آیین ولادت حضرت مهدی (عج) ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت نشان دادند.
بقاع متبرکه این خطه از جمله آرامگاه سید محمد(ع) خمینی شهر، آرامگاه امامزادگان شاه سلیمان(ع)، حلیمه خاتون(س) و محمد (ع) مبارکه و آرامگاه امامزاده شاهرضا(ع) شهرستان شهرضا در این روز بزرگ، پذیرای عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت استان اصفهان هستند.
بسیاری از زوج های جوان نیز نقطه آغاز زندگی مشترک خود را نیمه شعبان انتخاب کردند که وجود اتومبیل های گل زده در نقاط مختلف شهر و استان اصفهان در نوع خود جذاب و دیدنی است.
اجتماع منتظران مهدی موعود در حسینیه ها و مساجد تا پاسی از شب و دعا برای آمدن حضرتش از دیگر برنامه های این روزهای مردم ولایتمدار استان اصفهان است.
بنا بر روایات ،حضرت مهدی (عج) امام دوازدهم شیعیان، روز جمعه نیمه شعبان 255 هجری قمری در سامرا متولد شدند.
پدرش، پیشوای یازدهم حضرت امام حسن عسکری (ع) و مادرش، بانوی گرامی نرجس است، میزان فضیلت و معنویت نرجس خاتون تا آن حد بالا بود که حکیمه خواهر امام هادی (ع) که خود از بانوان عالیقدر خاندان امامت بود، او را سرآمد و سرور خاندان خویش و خود را خدمتگزار او می نامید.
آن حضرت پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری(ع) به صورت نیمه مخفی زندگی کرد، غیبت صغری پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) در سال 260 آغاز شد و تا سال 329 ادامه پیدا کرد، در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق نواب اربعه به اداره امور مردم می پرداختند.
دوره غیبت کبری نیز با پایان یافتن غیبت صغری و از سال 329 هجری قمری شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت.
از جمله القاب آن حضرت؛ حجت، قائم، خاتم، منتظر، خلف صالح، صاحب الزمان، بقیة الله است و مشهورترین آنها مهدی است.
7150/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.