به گزارش ایرنا، عباس رضایی روز سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در شهرستان کاشان افزود: برای رفاه حال مردم سیل زده با توجه به جاری شدن سیل در چند استان کشور، باید کارها و کمک ها با تدبیر و مدیریت انجام شود.
وی بیان کرد: کمک ها تا جای ممکن بهتر است که به صورت نقدی باشد و در صورت جمع آوری کالاهای اساسی مورد نیاز، کمک ها به صورت یکجا به نقاط سیل زده فرستاده شود تا بازخورد خوبی داشته و سایر نیکوکاران در دیگر نقاط نیز برای شرکت در این امر خیر ترغیب شوند.
استاندار اصفهان اضافه کرد: با هدف خدمات رسانی بهینه به مردم سیل زده در استان های لرستان، خوزستان و گلستان باید تقسیم کار صورت گیرد و هر یک از شهرستان ها می توانند بخشی از کارها مانند بازسازی مدرسه ها، پل ها، راهها یا واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل را با کمک های نقدی بر عهده بگیرند.
وی نیاز کنونی مناطق سیل زده استان خوزستان را ماشین آلات سنگین و راهسازی برشمرد و تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدابیر لازم را برای این بحران در نظر داشت اما عمق فاجعه بیش از تصور بوده است.
رضایی با اشاره به اینکه اصفهان در کمک رسانی به آسیب دیدگان این حادثه سیل پیشتاز بوده عنوان کرد: با وجود اینکه اصفهان مسوول لرستان و خوزستان بوده و استان معین گلستان محسوب نمی شود اما هم اکنون جمعیت هلال احمر، کمیته امداد، بسیج و سپاه صاحب الزمان (ع) و تنها دستگاه ام آر آی سیار کشور در منطقه آق قلا خدمات ارایه می دهند.
وی همچنین به اعزام 45 دستگاه ماشین آلات سنگین از استان اصفهان به خوزستان گفت: 45 دستگاه کمپرسور نیز برای ساخت آب بندها از اصفهان با هدف جلوگیری از گسترش سیل به خوزستان فرستاده شد.
استاندار اصفهان یادآور شد: اصفهان معین لرستان و خوزستان است و هم اکنون معاون عمرانی و یکی از شهرداران برای بررسی و مدیریت شرایط در خوزستان مستقر شدند.
به گفته وی، جمعی از تولیدکنندگان فرش ماشینی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل نیز اهدای پنج هزار مترمربع فرش به مردم سیل زده را برعهده گرفتند که پس بهبود نسبی شرایط در اختیار قرار خواهد گرفت.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه کاشان نیز در ادامه موضوع سیل را از چند جنبه قابل بررسی دانست و گفت: خداوند سبحان با این بلایا انسان ها را تربیت کرده و پرورش می دهد.
آیت الله عبدالنبی نمازی افزود: فلسفه هستی و آفرینش انسان، آزمودن و تربیت است و حادثه هایی مانند سیل و زمین لرزه نیز نوعی آزمون برای بندگان به شمار می رود.
وی برنامه ریزی، تمرکز، وحدت رویه و مدیریت با تدبیر را لازمه کار در زمان بروز حادثه هایی مانند سیل دانست و اظهار داشت: باید نخست تمهیدی برای مدیریت شرایط کنونی در نظر گرفته و آسیب دیدگان سیل فوری سر و سامان داده شوند و سپس کمک ها و تمهیدهایی برای آینده و بازسازی زیرساخت ها پیش بینی کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بر تقسیم کار برای خدمات رسانی بهینه به سیل زدگان تاکید کرد و ادامه داد: این مهم می تواند از موازی کاری جلوگیری کرده و تکلیف هر شهرستان را نیز در امدادرسانی و کمک به مناطق سیل زده مشخص می کند.
آیت الله نمازی همچنین یادآور شد: بخشی از خسارت های سیل به مدیریت بازمی گردد زیرا خانه ها محکم ساخته نشده یا در مکان های غیر مجاز ساخت و ساز صورت گرفته که باید این کاستی ها در نظام مهندسی کشور برطرف شود.
وی تاکید کرد: همه کارها از بنایی و کشاورزی گرفته تا دامداری و راهسازی در چارچوب نظام توحیدی باید به نحو احسن انجام شود تا هیچ کاستی و ایرادی نداشته باشد.
بارش شدید باران از روزهای پایانی سال گذشته به جاری شدن سیل در 24 استان کشور منجر شد که تا کنون جانباختن 70 نفر در جریان این حادثه ها تایید شده است.
پیش تر چند محموله مواد غذایی و سایر اقلام ضروری با ارزش افزون بر چهار میلیارد ریال از شهرستان کاشان به مناطق سیل زده استان لرستان فرستاده شده بود.
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.