به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان عصر یکشنبه در این آیین گفت: برای اجرای طرح 20 میلیارد ریال از محل اعتبارهای داخلی تبصره 3 هزینه می شود.
محمدرضا اسدی طول شبکه جمع آوری این طرح را 2.1 کیلومتر بیان کرد و افزود: افزایش سطح بهداشتی عمومی، امکان استفاده از پساب در بخش صنعت و کشاورزی و مشارکت عمومی در انجام طرح برای تامین منابع مالی از ویژگیهای این طرح است.
وی یاد آور شد: امکان حفر چاه های جذبی به علت سنگین بودن جسن زمین در بیشتر مناطق جوشقان قالی وجود ندارد و اصلی ترین راه دفع فاضلاب هم اکنون رودخانه اصلی این شهر است که می تواند مشکلات زیادی را برای مردم و محیط زیست به همراه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان، ایجاد شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب را به عنوان یک زیرساخت شهری راهکاری موثر برای پیشگیری و کاهش مسائل ناشی آن دانست.
همچنین عملیات اجرایی مخزن یکهزار مترمکعبی شهر جوشقان قالی در آیینی آغاز شد که برای این طرح 22 میلیارد ریال از محل اعتبارهای عمرانی، استانی و داخلی اختصاص یافته است.
به گفته اسدی، شرکت آب و فاضلاب کاشان خدمت رسانی به 12 شهر در کاشان و آران و بیدگل را با 140 هزار فقره انشعاب آب، یک هزار و 850 کیلومتر شبکه آبرسانی و بهره برداری از تاسیسات فاضلاب سه شهر کاشان، قمصر و نیاسر را با مجموع 25 هزار فقره انشعاب، 405 کیلومتر شبکه جمع آوری اصلی، فرعی و خط انتقال بر عهده دارد.
شهر جوشقان قالی از توابع شهرستان کاشان شامل شهر جوشقان و شهرک وحدت با نزدیک به هفت هزار نفر جمعیت در فاصله 80 کیلومتری جنوب کاشان قرار دارد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر 365 هزار نفر در فاصله نزدیک به 200 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.