به گزارش ایرنا، علی دهنوی روز چهارشنبه در همایش ملی آموزش سبز، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه های اجتماعی تالار لقمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: روزانه 400 تُن انواع پسماندهای پلاستیکی در شهر اصفهان تولید می شود که برای خرید تجهیزات مورد نیاز جهت استحصال گازوئیل و بنزین از این مواد سه سرمایه گذار اعلام آمادگی کرده اند.
وی اظهارداشت: هدفگذاری ما این است که تا شهریور سال آینده خط استحصال گازوئیل و بنزین از پسماندهای پلاستیکی در این سازمان به بهره برداری برسد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه پسماندهای پلاستیکی شهر اصفهان 52 درصد پسماند شهر را تشکیل می دهد، اضافه کرد: با راه اندازی این خط تولید که برای اولین بار در کشور انجام خواهد شد میزان پسماندهای پلاستیکی شهر اصفهان به 15 درصد کاهش می یابد.
دهنوی میزان تولید پسماند در شهر اصفهان در شبانه روز را یک هزار تن اعلام کرد و گفت: بطور میانگین پسماند تولید شده در شبانه روز توسط هر شهروند اصفهانی 320 گرم است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه روزانه 15 تُن پسماند در کارخانه بازیافت این سازمان تفکیک می شود، اظهارداشت: 600 تُن پسماند مواد عالی و غذایی در این شهر تولید می شود که از این میزان تنها 120 تن به کود تولید می شود.
وی میزان پسماند عفونی شهر اصفهان در شبانه روز را 15 تُن اعلام و تصریح کرد: طبق قانون مسئولیت امحای این مواد با تولید کننده است اما به دلیل وجود مراکز بهداشتی و درمانی متعدد در این شهر، شهرداری به این موضوع ورود کرد و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی اصفهان پروژه ای را برای جمع آوری و امحای آن تعریف کرد.
دهنوی با اشاره به اینکه علاوه بر مراکز درمانی و مطب ها، بخشی از پسماندهای عفونی و پزشکی در منازل تولید می شود، بیان کرد: براساس این طرح، سیفتی باکس هایی ( صندوق های ایمنی ) در اختیار شهروندان قرار می گیرد تا پسماندهای پزشکی و عفونی خود را در آن قرار و به ماموران سازمان تحویل دهند.
وی ادامه داد: اکنون این پروژه در سه منطقه شهرداری اصفهان آغاز شده است و قرار است تا پایان سال جاری در همه نواحی شهرداری اصفهان به اجرا درآید.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان هزینه اجرای این طرح را 40 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سلامتی شهروندان برای شهرداری از اهمیت بالایی برخوردار است و هزینه کردن در این زمینه را سرمایه گذاری می دانیم.
وی بااشاره به اینکه برخی از افراد سودجو با خرید نان خشک اقدام به مواد غذایی تقلبی کرده اند، تصریح کرد: به رغم اینکه از محل فروش نان خشک ماهانه 10میلیارد ریال برای سازمان پسماند شهرداری اصفهان سودآوری داشت اما برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از فروش نان خشک به متقاضیان خودداری کردیم.
دهنوی توزیع کارتن پلاست ها در مدارس و دانشگاهها را از دیگر اقدام این سازمان برای حفظ محیط زیست اعلام کرد و افزود: 10 هزار عدد کارتن پلاست برای توزیع در مدارس و دانشگاههای شهر اصفهان خریداری شده است.
وی راه اندازی پردیس نمایشگاهی مدیریت پسماند شهرداری اصفهان را از دیگر برنامه های این سازمان اعلام کرد و افزود: برای این منظور قطعه زمینی در اختیار این سازمان قرار گرفته و برای راه اندازی آن تفاهمنامه ای با آموزش و پرورش استان منعقد شده است.
همایش ملی آموزش سبز، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه های اجتماعی روز چهارشنبه به همت آموزش و پرورش ناحیه سه اصفهان در سالن لقمان دانشگاه علوم پزشکی این شهر برگزار شد.
در این همایش 2 روزه از 300 مقاله رسیده به این همایش 152 مقاله بصورت سخنرانی و پوستر ارائه می شود.
2093/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.