آرش یوسفیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این بودجه در شرایط ویژه ای که کشور به لحاظ تحریم ها در آن قرار گرفته تنظیم شده و مبنا و رویکرد آن بر توسعه پایدار اقتصادی، گام برداشتن به سمت کاهش هزینه ها و حذف بخش های غیرضروری نهاده شده است.
وی اضافه کرد: در بودجه سال آینده بر حمایت از معیشت مردم، ارائه خدمات ضروری اجتماعی از جمله در زمینه امنیت، سلامت، آموزش، حفظ تولید و اشتغال تاکید شده است.
این استاد دانشگاه ادامه داد : البته باید توجه داشت که در شرایط فعلی و ویژه کشور ممکن است بودجه ۹۸ با مشکلاتی مواجه شود که گریز ناپذیر است.
وی با بیان اینکه در تدوین این بودجه، موارد مهمی از جمله افزایش بودجه آموزش نوسازی مدارس مورد تاکید قرار گرفت، گفت: توسعه پایدار کشور در گرو توجه به زیرساخت های آموزشی و همچنین آموزش عالی است که در بودجه 98 به خوبی دیده شده است.
یوسفیان همچنین توجه به معیشت مردم و عدالت اجتماعی را از دیگر موارد مهم در بودجه سال آتی کشور برشمرد و گفت : امید است که توجه و ارتقای سطح درآمدی مردم با ایجاد اشتغال پایدار برای همیشه بهتر شود و رونق بگیرد.
وی یادآور شد : بودجه نهادهای نظامی کشور با توجه به اهمیت آنها در حفظ و حراست از منابع و اراضی کشور نیازمند توجه ویژه بود که این مهم در بودجه 98 دیده شده و نسبت به سالجاری افزایش یافته است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد : شفافیت بودجه سال آینده کشور در تفکیک و مشخص کردن سهم هر دستگاه و نهادی بسیار اقدام شایسته و مهمی در تنویر افکار عمومی است.
وی همچنین مشخص کردن منابع یارانه نقدی در هدفمندی یارانه ها را از جمله موارد شفاف سازی در بودجه سال آتی کشور عنوان کرد و گفت: این مورد هم در راستای معیشت مردم و عدالت اجتماعی بصورت ویژه در بودجه دیده شده است.
یوسفیان، شفافیت و انضباط بودجه ای سال 98 را موجب اعتماد و دلگرمی مردم به دولت دانست و گفت: در صورتی که شرایط منطقه اجازه بدهد و موارد مورد تاکید در بودجه به همان شکل تدوین شده عملیاتی شود بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی در جامعه رفع خواهد شد.
کاهش تهدیدهای ناشی از تحریم های ظالمانه آمریکا، افزایش تاب آوری اقتصاد ایران و دستیابی به اهداف مورد نظر در برنامه ششم توسعه از ویژگی های لایحه بودجه 98 بیان شده است.
کمیسیون‌های تخصصی مجلس موظف هستند حداکثر تا 15 روز پس از چاپ و توزیع لایحه، گزارش خود را به کمیسیون تلفیق تقدیم کنند و کمیسیون تلفیق نیز موظف است حداکثر ظرف 15 روز پس از پایان مهلت گزارش کمیسیون تخصصی، ضمن رسیدگی به گزارش کمیسیون‌ های تخصصی، گزارش نهایی خود را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند، مهلت رسیدگی کمیسیون تلفیق حداکثر تا پانزده روز با موافقت هیات رئیسه قابل تمدید است.
6994/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.