به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی شرکت فولاد مبارکه روز شنبه به نقل از محمدرضا ممتاز افزود: مواد نسوز، قطعات سرامیکی راهبردی، ریخته ‌گری، روغن‌ها، رنگ‌ها، روانکارها، مواد شیمیایی، کاتالیست‌ها، وسایل بسته ‌بندی، وسایل ایمنی، ادوات برقی و ابزارآلات از کالاهای مصرفی بومی‌ سازی‌شده‌ در این مجتمع تولیدی محسوب می شود.
وی گفت: هم اینک دانش فنی ساخت و تولید کالای مصرفی مورد نیاز صنعت فولاد کشور در شرایط تحریم به دست آمده است.
مدیر خرید مواد مصرفی شرکت فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه این شرکت با این اقدامات پرچم‌ دار بومی‌ سازی اقلام وارداتی موردنیاز صنعت فولاد است، اظهار داشت: در ابتدا سرمایه ‌گذاری و اعتماد به شرکت‌های سازندۀ داخلی و دانش ‌بنیان به ریسک ‌پذیری بالایی نیاز داشت اما فولاد مبارکه به‌عنوان موتور محرک بسیاری از صنایع بالا و پایین ‌دست با قبول این خطر و حمایت مالی و فنی از این سازندگان شرایط بومی سازی اقلام وارداتی را فراهم کرد.
وی گفت: دست یابی به دانش فنی برخی اقلام دیگر ازجمله نوار نقاله‌های خاص، سیم بکسل‌ها و مواد شیمیایی خاص از دیگر برنامه‌های در دست اجرا در این حوزه است که بخش عمده‌ای از این موارد نیز بزودی بومی‌ سازی خواهند شد.
ممتاز با قدردانی از ایفای نقش مؤثر واحدهای تولیدی، پشتیبانی و ستادی فولاد مبارکه و شرکت‌های تولیدی و کارگاه‌های صنعتی داخلی ایرانی گفت: همه این واحدها با درک درست شرایط موجود و تعهد بالای خود برای تولید کالایی که در بسیاری از موارد بهتر از انواع مشابه وارداتی است و صنعت فولاد کشور را از وابستگی به واردات بی‌نیاز می کند، تلاش کردند.
مجتمع فولاد مبارکه در 75 کیلومتری جنوب غرب اصفهان واقع شده و دارای 35 کیلومترمربع وسعت و 17 کیلومتر مربع سالن تولید است.
این مجتمع بزرگترین واحد صنعتی تولید ورق های فولادی در ایران است و نیز سالانه 7.2 میلیون تن فولاد خام تولید می کند.
7150 / 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.