چهاردهمین جشنواره ملی فن ‌آفرینی شیخ ‌بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف ترویج و توسعه فن ‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن ‌آفرینان روز پنجشنبه و جمعه برگزار می شود.
این جشنواره در 2 بخش مسابقه ‌ای و غیر مسابقه‌ ای برگزار می ‌شود که بخش مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار (دانشجویی و آزاد)، فن‌آفرینان و فرصت‌های سرمایه‌ گذاری و بخش غیر مسابقه‌ای شامل ' تِک کارپت'، نمایشگاه، مذاکره با سرمایه گذاران، نقطه شروع ارتباط (نشا) و کارگاه های آموزشی است.
کوروش خسروی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این جایزه ها از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بنیاد برکت، روزبه پیروز (کارآفرین برتر کشور)، شرکت 'پندار کوشک ایمن'، بانک قرض‌الحسنه رسالت و شرکت 'همراه وس' اهدا می شود.
وی با بیان اینکه برخی جوایز مانند ' جایزه پیروز ' و بنیاد برکت در چند سال گذشته به فن آفرینان و طراحان کسب و کار برتر اهدا شده است، خاطرنشان کرد: برخی جوایز امسال بمنظور حمایت از تیم‌های استارتاپ (نوپا) برتر در کشور تعریف شد که یکی از آنها جایزه 'نوآفرین' است.
خسروی جایزه فناوری صنعت‌ ساز ' محمود شیخ زین‌الدین' را یکی از عناوین جایزه های امسال جشنواره ملی شیخ بهایی ذکر و اضافه کرد: این جایزه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره محمود شیخ زین الدین و خدمات وی به برترین صاحبان طرح‌ های فناورانه‌ای که طرح آن‌ها به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن، خط تولید و یا کارخانه در مناطق صنعتی ایجاد شده است، اعطا خواهد شد.
محمود شیخ زین‌الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس اسبق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، خرداد امسال به دلیل عارضه قلبی درگذشت.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با بیان اینکه این جشنواره روز پنجشنبه با برگزاری جلسه های داوری 70 طرح کسب و کار جدید، کار خود را آغاز می کند، گفت: جمعه هفتم دی نشست 'انتقال تجربه کسب و کار در فضای بین‌المللی' ، برنامه فرش فن آفرینان (Tech Carpet)، مراسم اختتامیه و اهدای جایزه برگزیدگان در محل 'سیتی سنتر' اصفهان برگزار می شود.
جشنواره ملی شیخ بهایی از سال 83 هر سال از سوی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.
از آنجا که شیخ‌ بهاء‌الدین محمد عاملی متخلص به شیخ‌ بهایی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بوده برای زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به ' شیخ‌بهایی' نامگذاری شده است.
حدود 43 پارک علم و فناوری و پنج هزار شرکت دانش بنیان و واحد فناور در کشور فعال هستند.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که با هدف حمایت و هدایت شرکت های دانش بنیان ایجاد شده، دارای 10 مرکز رشد فناوری، 2 پارک علم و فناوری و حدود 500 شرکت دانش بنیان مستقر است.
3011/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.