به گزارش ایرنا، معاون امور اداری و مالی وزارت امور خارجه در مراسم رونمایی از این سامانه گفت: صدور روادید الکترونیکی از سال 94 با مصوبه هیات دولت در دستور کار وزارت امور خارجه قرار گرفت و این اقدام طی دو مرحله با همکاری و کمک نیروی انتظامی اجرایی شد.
محمدتقی صابری افزود: با ایجاد زیرساخت های لازم، در مرحله اول صدور روادید الکترونیکی در نمایندگی های کشورمان در خارج از کشور و در مرحله دوم صدور روادید الکترونیکی بدون برچسب در فرودگاههای بین المللی کشور امکانپذیر شد.
معاون وزیر امور خارجه اظهارداشت: صدور این نوع روادید کاهش اتلاف وقت گردشگران و اتباع خارجی که قصد ورود به کشور را دارند در پی دارد و آنها می توانند در کمتر از 24 ساعت روادیدی را دریافت کنند که به گذرنامه آنها برچسب نمی شود.
وی اضافه کرد: اتباع خارجی که قصد ورود به ایران را دارند می توانند در کوتاهترین زمان ممکن از سامانه صدور روادید الکترونیکی بدون برچسب درخواست خود را به وزارت امور خارجه ایران اعلام و کد رهگیری دریافت کنند تا در کمتر از 24 ساعت برای آنها روادید صادر شود.
صابری گفت: گردشگران و اتباع خارجی همچنین با استفاده از این سامانه می توانند به مراکز اقامتی داخل کشور ارتباط برقرار کنند و با اعلام کد گذرنامه و کد روادید الکترونیکی، محل اقامت و هتل به خود اختصاص دهند.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های لازم برای صدور روادید الکترونیکی بدون برچسب در تمام فرودگاههای بین المللی کشور مهیا شده است، افزود: از 22 بهمن سال گذشته سامانه صدور این نوع روادید در فرودگاه بین المللی امام خمینی تهران راه اندازی و پس از آن فرودگاههای مشهد، شیراز، کیش و بندرعباس به این سامانه مجهز شدند.
معاون وزیر امور خارجه اضافه کرد: با راه اندازی سامانه صدور روادید الکترونیکی بدون برچسب در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان از فردا نیز در این فرودگاه روادید یاد شده برای اتباع خارجی صادر می شود.
به گفته وی در نیمه نخست امسال یک میلیون و 700 هزار روادید الکترونیکی بدون برچسب در فرودگاههای بین المللی کشور صادر شده است.
صابری تقویت دفاتر نمایندگی های وزارت امور خارجه در استان ها را از رویکردهای این وزارتخانه بیان کرد و گفت: هم اکنون وزارت امور خارجه در 29 استان کشور دفتر نمایندگی دارد و این دفاتر ظرفیت های استان های کشور در بخش های اقتصادی و فرهنگی را با همکاری سفارتخانه های کشورمان در خارج از کشور به جهانیان معرفی می کنند.
وی ارائه خدمات کنسولی به هموطنان را از دیگر وظایف دفاتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان ها اعلام کرد و افزود: ارائه این خدمات موجب تمرکز زدایی فعالیت های این وزارتخانه و ارائه خدمات بهتر به هموطنان را موجب می شود.
خاطرنشان می شود، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در استان اصفهان 14 مهر امسال در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی این استان گفته بود: این نمایندگی درصدد است که زمینه صدور روادید الکترونیکی (بدون برچسب در گذرنامه) را برای گردشگران خارجی فراهم کند.
علیرضا سالاریان افزوده بود: دولت آمریکا در راستای سیاست های ضد ایرانی خود درصدد است محدودیت هایی را برای سفر گردشگران و کاردان های خارجی به ایران اعمال کند و صدور روادید الکترونیک بدون برچسب راهبرد مناسبی برای این نوع سیاست هاست.
سالاریان راه اندازی این مرکز در اصفهان را در جذب بیشتر گرشگران خارجی موثر دانست.
به گزارش ایرنا، در نیمه نخست سال جاری 290 هزار نفر گردشگری خارجی وارد اصفهان شدند.
استان اصفهان با بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.