به گزارش ایرنا، عبدالله جلالی عصر دوشنبه در آغاز پنجاه و چهارمین جلسه رسمی این شورا، اظهار داشت: لیست منتشره گرچه فضای مثبتی را برای جامعه ایجاد کرده و از این پس نیز خواهد کرد اما نگرانی هایی نیز احساس می شود، از جمله این که بین شرکت ها و کالاهایی که وارد شده سنخیتی وجود ندارد و یا کالاهایی وارد شده که نگران کننده است.
وی با بیان این که این مساله نشان می دهد که هماهنگی بین بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود ندارد، افزود: همین شفاف سازی ها می تواند به رفع مشکلات و نواقص کمک کند تا در آینده شاهد این امور نباشیم.
رئیس شورای شهر قم ورود سازمان حمایت از مصرف کننده به موضوع بحث قیمت گذاری و عرصه بازار را نیز ضروری برشمرد و افزود: هر آنچه در این جهت کار کنیم در حقیقت در راستای افزایش اعتماد عمومی قدم بر داشتیم و این کار مثبتی است که به نوعی نظارت عمومی را نیز به دنبال دارد و امیدواریم این حرکت به نحوی که منافع آن برای مردم باشد، استمرار پیدا کند.
بانک مرکزی ایران بامداد یکشنبه دهم تیرماه جاری فهرست شرکت هایی را که در چارچوب طرح مدیریت بهینه منابع ارزی کشور، از تاریخ 21 فروردین ماه سال جاری تاکنون ارز رسمی به نرخ 4200 تومان برای واردات کالا دریافت کرده اند، منتشر کرد.
این فهرست شامل نزدیک به یک هزار و 500 شرکت دریافت کننده ارز دولتی است و در آن نام واردکنندگان میوه، حبوبات، چای، برنج، گوشت گوساله و گوسفندی و همچنین لوازم خانگی، تلفن های همراه، لپ تاپ و لوازم تاسیساتی مشاهده می شود.
7403 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.