سید حسن هانی طبائی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: اگر رتبه بندی انجام شده نسبت به جمعیت استان بررسی شود، قم دارای رتبه نخست در این زمینه می باشد که نشان می دهد جوانان قمی در این حوزه پیشرو هستند.
وی اضافه کرد: هم افزایی بین ظرفیت زیرساختی ارتباطات اینترنت و بستر محتوایی که وجود مراکز حوزوی و طیف فرهیخته در استان ایجاد کرده است، باعث فعالیت گسترده در زمینه نرم افزارهای موبایلی در قم شده است.
وی بیان کرد: استان قم در زمینه علوم انسانی ظرفیت بسیار خوبی برای تولید محتوا دارد و تعداد زیادی از شرکت های بخش خصوصی و مراکز حوزوی در گسترش و نشر آثار این حوزه فعالیت دارند.
هانی طبائی ادامه داد: آماری از فعالیت بسیاری از شرکت های بخش خصوصی که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا صنعت، معدن و تجارت مجوز می گیرند، نداریم.
وی گفت: بر اساس آمار، 45 هزار تن در صنعت نرم افزارهای موبایل در کشور مشغول به کار هستند که حدود 700 تن معادل 1.5 درصد متعلق به استان قم می باشد.
به گفته وی، این نرم افزارها در زمینه های متفاوت از جمله فرهنگی، عمومی، کتابخوان، حوزه فروشگاهی، خدمات عمومی، سوال و پرسش های مذهبی ارائه شده است.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات قم گفت: با توجه به آمار اشتغالی که در کشور اعلام شده، حدود یک هزار و 700 تا یک هزار و 800 تن سال گذشته در حوزه آی تی در استان قم مشغول به کار شده اند.
وی خاطرنشان کرد: مراکز رسمی، آمار مستقلی در زمینه اشتغال در اختیار ما نگذاشته اند که به صورت دقیق اعلام کنیم.
وی بیان کرد: یکی از پیام رسان های مورد تایید مرکز فضای مجازی به نام پیام رسان ایتا نیز متعلق به جوانان قمی است و شرکتی که قبلا در کار پیامک فعال بود، این نرم افزار را تولید کرده است.
هانی طبائی افزود: در حال حاضر پیام رسان ایتا در تعداد مخاطب رتبه دوم را در کشور داراست.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.