در این مطلب می خوانیم:
شکایت های پی در پی مردمی که باپروژه 400 متری خیابان ارم،ماههاست به دردسر افتاده اند و کامشان تلخ شده، دیگر از حد انتظار گذشته. مردمی که جمعه 17 آذرماه 96 چشم باز کردند و با صحنۀ تخریب خیابان ارم مواجه شدند. خیابانی که در مرکزی ترین هستۀ مرکزی شهر و در نقاط بسیار حساس قرار دارد و روزانه شاهد بیشترین حجم عبور و مرور شهری است. این اتفاق که بعدا توسط شهردار منطقه 7 از آن با عنوان پروژه بهسازی خیابان ارم نام برده شد، در حالی به وقوع پیوست که فکری به حال مدیریت ترافیکی بخش هایی از خیابانهای طالقانی، انقلاب و تقاطع چهار راه بازار و پارکینگ موتورسیکلت ها نیز نشده بود و در روزهای بعد با توجه به مشکلاتی که بوجود آمد، در بعضی موارد چاره اندیشی شد.
و این همه گویای آن بود که تصمیمی بدون مطالعه و یا توان مدیریتی لازم به اجرا در آمده است. نقایص تا جایی بود که فکری برای عبور و مرور مردم و زائران حرم مطهر در حین انجام پروژه هم نشده بود و بعدا تاکسی ون هایی قرار داده شد تا تنها مسیر تقاطع عماریاسر تا خیابان ارم و محدودۀ حرم مطهر را به صورت رایگان برای زائرین و مجاورین پوشش دهند، اما متأسفانه طولی نکشید که این امکان هم در اقدامی غیراخلاقی به محل درآمدی برای تاکسیرانی و تحمیل هزین های مضاعف به مردم تغییر شکل داد.
روند اجرای پروژه های که گفته شده بود به صورت سه شیفت کاری انجام می شود، بنابر اظهارات کسبه در اکثر روزها با دو شیفت، آن هم در اکثر مواقع با 2 تا نهایتاً 4 کارگر در حال انجام است و بررسی انجام پروژه های مشابه در همین تهران وحتی کاشان که به مراتب سخت تر بوده، به روشنی گویای اشکلات جدی در مدیریت شهری قم است.
گرچه شکایت های علما، زائرین، ساکنین و کسبه به شورا و شهرداری و رسانه ها تا جایی پیش رفت که صدای رئیس مجلس شورای اسلامی را هم درآورد و دکتر لاریجانی در جلسه ستاد تسهیلات و خدمات زائرین استانداری قم،
زبان به انتقاد گشود و از معاون امور عمرانی استاندار خواست زودتر به این غائله خاتمه دهد، خوب بود شهرداری قم که در سال های اخیر نشان داده در اجرای پروژه های بزرگ و پیچیده در شهر موفق عمل می کند و توان اجرای کارهای بزرگ را دارد، وقتی در یک پروژه ای با ابعاد کوچک، کاری که باید سه ماهه انجام می شد به شش ماه می رسد، برای حفظ آبرو هم که شده، اقدامی در جهت بهبود و اصلاح صورت دهد تا دست کم کام مردم و زائران در ایام نیمه شعبان تلخ نشود. اما حالا دیگر حتی با حلوا هم دهان مردم شیرین نمی شود.
منبع: روزنامه 19 دی
/8138/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.