محسن محرری روز سه شنبه درگفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این ملک در 30 متری قائم در منطقه 4 شهرداری قم واقع شده است.
وی حفظ باغات را هدف اصلی این اقدام دانست و افزود: برای این کار 160 میلیارد ریال هزینه و معوض آن که پلاک ثبتی دیگری تحت مالکیت شهرداری است، نیز مشخص شد.
وی گفت: بر اساس توافق صورت گرفته با مالکان، به محض پایان فرایند قانونی مربوطه، عملیات احداث فضای سبز و ساماندهی پلاک خریداری شده آغاز می شود.

** معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم نیز درگفت و گو با ایرنا، در پاسخ به سئوالی در خصوص مساحت باغات موجود در شهر قم افزود: کل باغات شناسایی شده توسط سازمان جهاد کشاورزی استان در سال 94 که طبق کمیسیون ماده 5 قانون شهرداری ها خارج از محدوده شهری قرار گرفته 76 هکتار است‌.
قم دارای دو هزار و 800 هکتار باغ انار می باشد.
غلامرضا جان قربان گفت: بر اساس مذاکره هایی که در کارگروه فنی کمیسیون مذکور داشتیم، مقرر شد به منظور احصای باغات قم یک ویراش میدانی مجدد و کامل تری از سوی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی صورت گیرد.
معاون شهرداری قم همچنین تاکید کرد: باغات تحت هیچ عنوان برای کاری به جز احداث بوستان تغییر کاربری داده نمی شود.
وی همچنین با اشاره به خرید باغ یاد شده در منطقه 4 افزود: اگر شهرداری قصد خرید زمین برای درختکاری را داشت حداقل 15 سال به طول می انجامید از این رو با نظر موافق شهردار این باغ خریداری شد تا علاوه بر صرفه جویی درهزینه ها با ایجاد یک بوستان شهری، به حفظ باغات نیز کمک کرده باشیم.
وی با بیان اینکه بودجه خرید باغ در اعتبار سال 97 شهرداری قم پیش بینی شده است، افزود: احداث این بوستان شهری باِلغ بر20 میلیارد ریال هزینه دارد.
7403/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.