به گزارش ایرنا، روح الله امراللهی عصر دوشنبه در چهل و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم پیشنهاد افزایش 10 درصدی نرخ کارت بلیط اتوبوس و افزایش کرایه نقدی از هفت هزار ریال به 10 هزار ریال را به شورای شهر ارائه کرده بود.
وی گفت: کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم با افزایش نرخ کارت بلیط از سه هزار و 900 ریال به چهار هزار و 400 ریال موافقت کرد.
وی افزود: این کمیسیون با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی مردم و اختلاف کرایه کارت بلیط و نقدی، با افزایش قیمت نقدی مخالف است.
وی با اشاره به این که کاهش مسافر در تمامی خطوط اتوبوسرانی قم گزارش شده است گفت: شهرداری باید کمک های یارانه ای به سازمان اتوبوسرانی ارائه دهد تا با کاهش کرایه اتوبوس، مردم به استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی در جامعه ترغیب شوند.
امراللهی افزود: باید فرهنگ سازی استفاده از کارت های شهروندی در جامعه به صورت مناسب انجام شود، نه این که با تفاوت معنادار بین کرایه نقدی و کارت شهروندی، مردم را مجبور به استفاده از این نوع کارت ها کرد.
وی با بیان این که بیشترین افرادی که از اتوبوس استفاده می کنند قشر ضعیف جامعه هستند گفت: در افزایش نرخ کرایه اتوبوس ها باید وضعیت اقتصادی مردم را در نظر گرفت از این رو نباید به مردم فشار مالی وارد کرد.

** معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم در ادامه این جلسه اظهار داشت: تفاوت نرخ کارت بلیط و نقدی اتوبوسرانی، سیاست گذاری مالی برای ترغیب مردم در جهت استفاده از کارت های شهروندی است.
عباس ذاکریان افزود: در حال حاضر 30 درصد مردم قم از طریق پرداخت نقدی، کرایه اتوبوس را پرداخت می کنند.
وی ادامه داد: سال گذشته با افزایش تفاوت در نرخ نقدی و کارت بلیط، شاهد رشد چشمگیر استفاده مردم از کارت های شهروندی بودیم.
وی با بیان این که باید سیاست ها به سمت استفاده 90 درصدی مردم از کارت های شهروندی برود گفت: کسانی که از این کارت ها در پرداخت کرایه های اتوبوس استفاده می کند به تصمیم مدیریت شهری احترام می گذارند.
وی اضافه کرد: با استفاده مردم از کارت های شهروندی می توانیم آمار دقیق تعداد استفاده کنندگان از اتوبوس ها را به دست آورده و سیاست گذاری های درست را در این حوزه انجام دهیم.

** نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با اشاره به این که صنایع آلاینده باید ساماندهی شود گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت در حوزه محیط زیست مسئولیت دارد تا به وضعیت صنایع آلاینده که در سطح شهر فعال هستند رسیدگی کند.
حسن بختیاری افزود: صنایع آلاینده در محدوده و حریم شهر قم مشکلاتی به وجود آورده است که باید راهکارهایی در این خصوص صورت گیرد.
وی بیان داشت: همچنین وضعیت کارخانه های سنگ بری، آهک و گچبری به لحاظ زیبایی شناختی و ایجاد غبار در شهر مشکلاتی ایجاد کرده است که مسئول اصلی در این طرح اداره کل محیط زیست استان قم است.

** شهردار قم نیز در این جلسه با اشاره به این که شهرداری قم سالانه 730 میلیارد ریال برای بهبود وضعیت محیط زیست اعتبار هزینه می کند گفت: برخی کارخانه ها در پیرامون شهر قم مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده اند که در این زمینه سازمان صنعت، معدن و تجارت مسئولیت رسیدگی دارد.
سید مرتضی سقائیان نژاد افزود: استقرار برخی از صنایع که هیچ گونه ارزش افزوده ای برای استان ندارند، غیرمنطقی و بی منفعت است، چراکه نمایندگی این صنایع در شهرهای بزگ است.
وی ادامه داد: وضعیت صنایع آلاینده و مالیات بر ارزش افزوده آنان باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی همچنین در خصوص نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «سال حمایت از کالای ایرانی» افزود: این نها آمادگی برای تبلیغ کالاها و تولیدهای داخلی دارد تا با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در این حوزه قدمی برداشته شود.

** رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم نیز با تاکید بر فرهنگسازی در حمایت از کالای ایرانی بیان داشت: باید این باور را در مردم ایجاد کرد که خرید کالای ایرانی افتخار است.
محسن محرری افزود: حمایت از کالای ایرانی منفعتی برای کل نظام جمهوری اسلامی است که همه باید در بحث فرهنگ سازی از ابزارهای موجود استفاده کنیم.
وی گفت: باید خرید کالای ایرانی در طرح های عمرانی و اداری را مورد توجه قرار دهیم و در این مرحله عملیاتی ورود پیدا کنیم، همچنین معرفی سامانه بانک کالای ایرانی می تواند در شفاف سازی استفاده از کالای ایرانی به خریداران کمک کند.
8138/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.