مهدی احمدی نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرای این طرح از اول آبان ماه تا پایان بهمن ماه سال جاری افزود: از این تعداد کودک یک هزار و 600 تن به مرحله دوم و 10 کودک به چشم پزشک ارجاع داده شدند تا مشکلات بینایی آنان شناسایی و درمان شود.
وی افزود: این طرح در سه مرحله توسط مربیان، اپتومتریست ها و چشم پزشکان اجرایی شد و در مرحله اول در صورتی که کودک توسط مربیان، کارت سلامت دریافت نکند به مراحل بعدی ارجاع پیدا می کند.
وی ادامه داد: در مرحله اول از خانواده ها 20 هزار ریال هزینه دریافت شد ولی مراحل بعدی در صورت نیاز کودک به عینک و یا عمل جراحی به صورت رایگان و با خدمات بهزیستی قم انجام می شود تا با اجرای این طرح، روند معلولیت ها در جامعه کاهش یابد.
به گفته وی،400 پایگاه ثابت و سیار سلامت بینایی، برای اجرای این طرح در استان قم و بخش های تابع آن فعال بود.
وی با اشاره به این که سال گذشته بیش از 52 هزار کودک در این طرح معاینه شدند گفت: از این تعداد، 855 تن مشکل بینایی داشتند که برای 230 کودک عینک تجویز و برای 2 تن عمل جراحی چشم به صورت رایگان انجام شد.
سرپرست معاونت امور توسعه پیشگیری بهزیستی قم تاکید کرد: هدف از اجرای طرح غربالگری بینایی، ارتقای سطح سلامت بینایی کودکان است و در صورتی که مشکلات چشمی در سن پایین و زمان طلایی شناسایی شناسایی شود قابل درمان است ولی در غیر این صورت، شاهد مشکلات جدی برای خانواده ها و افزایش هزینه های درمانی ناشی از معلولیت خواهیم بود.
احمدی نیا خاطر نشان کرد: در حال حاضر11 درصد معلولیت ها در استان قم به بخش نابینایی اختصاص یافته است به گونه ای که 2 هزار و 500 نابینا در استان از خدمات بهزیستی استفاده می کنند.
/8138/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.