به گزارش ایرنا، رئیس موسسه حکمت نوین اسلامی در این اجلاس گفت: صحبت های رهبر معظم انقلاب در باب حوزه انقلابی همان سخنان امام راحل (ره) در منشور روحانیت است که باید مورد واکاوی حوزویان قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه افزود: امام راحل در منشور روحانیت به جایگاه حوزه علمیه، آسیب شناسی آن و سپس ارائه راهکار برای حل این مسائل پرداخته است.
وی ادامه داد: همان طور که منظور رهبر معظم انقلاب از حوزه انقلابی، مجموعه ای پویا و استکبار ستیز است، امام راحل نیز درنامه منشور روحانیت به جایگاه مهم حوزه های علمیه برای مقابله با توطئه های دشمنان و پاسخ گویی به مسائل مردم، اشاره می کنند.
وی بیان کرد: امروز برای اداره حکومت اسلامی به فقه احکام راهبردی که بتواند پاسخگوی نیازهای جدید باشد، نیاز داریم، حوزه های علمیه بر اساس دیدگاه امام راحل و رهبر معظم انقلاب باید نبض تحول های جامعه را در اختیار داشته باشند.
خسروپناه گفت: بیان مسائلی همچون اقتصاد مقاومتی و تبیین اهمیت حضور مردم در انتخابات را می تواند بر مبنای فقه جواهری تحلیل کرد و در شرایط امروز نیاز است که علاوه بر فقه احکام رفتاری با استفاده از فقه احکام ساختاری به مسائل مورد توجه جامعه، پاسخ داد.
مجموعه کتاب «حوزه و روحانیت از منظر رهبر معظم انقلاب» حاصل فعالیت پژوهشگران در مؤسسه فرهنگی حدیث لوح و قلم است.کتب فوق مجموعه مدون آراء و نظرات رهبر معظم انقلاب درموضوع مهم و حساس حوزه و روحانیت است که کار پژوهش و تدوین آن از نیمه دوم سال 1386 آغاز و اکنون آماده شده است.
پیام امام خمینی (ره) در سال 67 به روحانیان، مراجع عظام تقلید ، مدرسین حوزه و امامان جمعه و جماعت پیرامون استراتژی نظام جمهوری اسلامی ایران و رسالت حوزه های علمیه، به عنوان منشور روحانیت شناخته می شود.
7405/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.