سهراب امدادی فرد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: درآمد مالیاتی این استان در سال گذشته به طور صد درصد محقق گردید و استان قم در این زمینه، در بین 10 استان برتر کشور قرار دارد.
وی با بیان این که در ارزیابی عملکرد سال گذشته دستگاه های دولتی استان قم، اداره کل امور مالیاتی قم، رتبه نخست را کسب نموده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه جایگاه و فرهنگ مالیاتی در قم بسیار خوب است و مردم بر حسب احساس وظیفه در تامین درآمدهای استان و مشارکت در سازندگی، همکاری مناسبی با کارشناسان امور مالیاتی دارند.
وی گفت: مالیات مستقیم شامل مالیات کسبه، بازار، ارث، ملک، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، شرکت ها، تولیدکنندگان و مالیات غیرمستقیم نیز شامل درآمدهای مالیاتی از محل ارزش افزوده است.
امدادی فرد ابراز داشت: سه درصد از عوارض و درآمد مالیاتی حاصل از محل ارزش افزوده، سهم شهرداری ها، دهیاری ها و مناطق عشایری برای توسعه و عمران شهرها و روستاها و یک درصد از این درآمدها برای توسعه سلامت و بهداشت عمومی به صورت ماهانه به نهادهای متولی آن پرداخت می گردد.
به گفته وی، سال گذشته بیش از یک هزار میلیارد ریال و از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه نیز حدود 800 میلیارد ریال از این منابع به شهرداری ها، دهیاری ها و مناطق عشایری قم پرداخت شده است.
حدود 53 هزار مودی مالیاتی در بخش هایی از جمله ارزش افزوده و شرکت ها در قم فعال هستند و این استان نیم درصد درآمد مالیاتی کل کشور را تامین می کند.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.