به گزارش ایرنا، وی روز پنجشنبه درآیین نوزدهمین همایش کتاب سال و نخستین جشنواره مقالات علمی حوزه، افزود: قلم و اثر باید پرمحتوا و غنی باشد و بتواند مشکلات انسان را حل نماید، اشکالی را پاسخ دهد و اسلام و نظام را مقتدرانه حفظ نماید.
آیت الله سبحانی بااشاره به آیاتی ازقرآن کریم،گفت: بهترین قلم آن است که علوم گذشته را به آیندگان منتقل کند؛ اگر چنین قلم هایی در طول تاریخ نبود، امروز تمدن بشری به این مرحله نرسیده بود.
وی خطاب به روحانیان، گفت: ارائه آثار علمی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و حوزویان باید تلاش نمایند تا آثاری از خود به جای بگذارند تا در روز قیامت همین برگ ها بتواند سعادتی برای آن ها باشد.
این مرجع تقلید با اشاره به این که کتاب های علما برای ما مطلوب بوده است، افزود: آثار هر کدام از علما را مطالعه نمایید درمی یابید که آن ها خلایی را در جامعه درک کرده و پیرامون آن کتابی نوشته اند.
وی با تاکید بر نگارش آثار فقهی، بیان کرد: نشاط و کلام شیعه با فقه است و باید غالب کتاب هایی که در این همایش برگزیده می شود، پیرامون موضوع فقه باشد تا نویسندگان تشویق به نوشتن و عرضه کتاب های فقهی به جهان اسلام شوند.
وی تاکید کرد: نوآوری در نوشتن کتاب بسیار مهم است، نباید فقط به جمع آوری افکار و روایات بسنده شود، بلکه آثار باید تبیین کننده موضوعات جدید و به روز جامعه باشد.
آیین نوزدهمین همایش کتاب سال و نخستین جشنواره مقالات علمی حوزه در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد؛ در این آیین که علما و فضلای حوزوی حضور داشتند، از برگزیده های کتاب سال حوزه و صاحبان مقالات برتر و همچنین آثاری که شایسته تقدیر بودند، با اهداء لوح و تندیس قدردانی شد.
بیش از یک هزار کتاب و پایان نامه و همچنین 133 مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه نوزدهمین همایش کتاب سال حوزه رسیده است که هفت تن در هر بخش حائز رتبه های برتر شناخته شدند.
تجلیل از 2 شخصیت برجسته علمی فرهنگی حوزه ، آیات سید کاظم حسینی حائری و سید مجتبی موسوی لاری و مراکز پژوهشی و ناشران برتر از دیگر برنامه های این آیین بود.
/2085/ 6133/ خبرنگار: سمیه حیدری **انتشار- مسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.