سید صدرالدین موسوی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید خود از مجتمع های گردشگری مهتاب سلطان و مارال ستاره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: طرح مجتمع مهتاب سلطان به علت برخی چالش های دستگاهی متوقف شده، ولی باید با رفع موانع موجود عملیات اجرای آن با شتاب بیشتری انجام شود.
مجتمع خدمات رفاهی مهتاب سلطان در کیلومتر 37 بزرگراه تهران – قم در زمینی به مساحت 65 هزار متر مربع و زیر بنای 11 هزار متر مربع در حال احداث است.
مدیر طرح مذکور نیز در گفت و گو با ایرنا، آن را شامل 2 فاز عنوان کرد، و افزود: فاز نخست آن در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع، جایگاه ارائه سوخت در قالب بنزین، نفت و گاز و سی. ان. جی است که برای آن بالغ بر 52 میلیارد ریال هزینه شده که تمامی تجهیزات آن خریداری شده و به زودی نصب می شود.
حمید محسنی این فاز را دارای 90 درصد پیشرفت فیزیکی و زمان بهره برداری آن را نیز حداکثر سه ماه دیگر عنوان کرد، و افزود: تاکنون کل مبلغ هزینه شده برای این طرح 120 میلیارد و یکصد میلیون ریال از محل اعتبارات بخش خصوصی بوده است، که تا بهره برداری کامل در مجموع 600 میلیارد ریال هزینه در بر دارد.
وی همچنین با اشاره به اینکه کل این طرح تا 18 ماه دیگر قابل گشایش است، افزود: فاز دوم آن نیز دارای 23 هزار متر مربع زیر بنا از انواع رستوران، فروشگاه های عرضه محصولات و خدمات و پایگاه اورژانس هوایی و همچنین سوئیت های مسکونی 40 تا 60 متری تشکیل شده است.
وی میزان پیشرفت فیزیکی فاز دوم را 25 درصد دانست، و افزود: این سوئیت ها که معمولا در مجتمع های بین راهی مستقر در جاده های ترانزیتی تعبیه می شوند، برای نخستین بار در کشور مورد استفاده قرار می گیرند.
محسنی همچنین امکان دسترسی هم زمان از بزرگراه و جاده قدیم تهران را از ویژگی های بارز این طرح گردشگری ذکر کرد، و افزود: مهتاب سلطان بر خلاف سایر مجتمع های بین راهی استان از جمله مهر و ماه مبتنی بر تمامی تعاریف مورد نظر برای یک مجتمع بین راهی است، و گردشگران و مسافران می توانند، فارغ از هر گونه مزاحمتی به استراحت بپردازند.
همچنین از عمده ترین مشکلات این مجتمع نبود آب شرب بهداشتی با کیفیت بالا است، که مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه ای قم در گفت و گو با ایرنا،افزود: این شرکت برای فراهم کردن آب این مجتمع یک حلقه چاه با دبی نیم لیتر در ثانیه را واگذار کرده است.
علیرضا عرب بافرانی با بیان اینکه هدایت الکتریکی آب موجود در این چاه بیش از 10 هزار است و به علت شوری و سختی زیاد بدون استفاده از سیستم تصفیه کننده برای مصارف شرب و بهداشتی مناسب نیست، افزود: این مجتمع بین راهی نیازمند 7 لیتر در ثانیه معادل 400 متر مکعب در شبانه روز است، که یک بیستم آن را تامین نمودیم.
مجتمع بین راهی مارال ستاره در حدود 30 کیلومتری بزرگراه کاشان – قم نیز دومین مجتمعی بود که معاون استاندار قم از آن بازدید کرد.
موسوی با اشاره به زمین 10 هکتاری تخصیص داده شده در مجاورت این مجتمع که قرار است پس از تایید و اعلام نظر کمیسیون 32 استان در خصوص تغییر کاربری آن به یک مجموعه ورزشی چند منظوره ویژه مردان و و بانوان تبدیل شود، افزود: خوشبختانه سرمایه گذاران از دولت به لحاظ ارایه تسهیلات بانکی ارزان قیمت هیچ توقعی ندارند، و تنها خواسته آنها رفع مشکلات سیستمی است، که به شرط پیشرفت قابل توجه طرح سعی خواهیم کرد، با استفاده از نقش حاکمیتی استانداری در استان زمینه تسهیل و تسریع هر چه بهتر آن را فراهم نماییم.
همچنین محسنی نیز در رابطه با مجموعه ورزشی مارال ستاره خاطرنشان کرد: در این مجموعه ورزش های مختلفی مانند اسب سواری و شتر سواری، پینت بال، تیراندازی باکمان، فوتسال و کارتینگ پیش بینی شده و فضای سبز، سرویس بهداشتی، آب نما، رستوران، کافی شاپ و پارکینگ نیز از جمله کاربری های جانبی آن به شمار می رود، که مساحتی بالغ بر 29 هزار و 730 متر مربع دارد.
وی با اذعان به اینکه این مجموعه نخستین مجموعه ورزشی استان است که به مردان و زنان خدمات ارایه می دهد، اعتبار پیش بینی شده برای آن را از محل بخش خصوصی و حدود 50 میلیارد ریال ذکر کرد، و گفت: زمینی که قرار است، این مجموعه در آن احداث شود، به اداره کل منابع طبیعی قم تعلق دارد، و به محض اخذ مجوز، کلنگ آغاز عملیات اجرایی آن به زمین زده می شود.
7403/ 6133/خبرنگار محسن آقاگلی ** انتشار دهنده: جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.