به گزارش ایرنا، سید مهدی صادقی عصر سه شنبه همزمان با ششمین روز از هفته دولت و در سفر به بخش کهک و حضور در جلسه شورای اداری این بخش، اظهار داشت: رعایت قانون و احترام به حقوق شهروندان از وظایف مهم دستگاه های اجرایی است و اگر این امر به خوبی صورت گیرد، با انتقال به موقع مشکلات به مسئولان بالادستی، راهکار قانونی اتخاذ شده و در نتیجه هیچ مشکلی بدون جواب نمی ماند.
وی با اشاره به مشکلات پیش آمده برای صاحبان پلاک های ثبتی مذکور، اقدام های صورت گرفته برای برطرف کردن آن را نمونه ای از تلاش دستگاه ها برای عمل نمودن به تکالیف خود در راستای صیانت از حقوق مردم دانست و افزود: پیرو کارهای انجام شده، این معضل با تدابیر اعمال شده برطرف شده است.
وی با مثبت ارزیابی کردن فعالیت های دولت تدبیر و امید افزود: این خدمات به همین نحو که در چهار سال گذشته ارایه شده، در چهار سال آینده نیز باید با سرعت و حجم بیشتری شکل بگیرد و با توجه به این که سهم حاصل از ارزش افزوده نیز نصیب دهیاری ها شده، می تواند کمک جدی و موثرتری را برای اصلاح و توسعه منطقه داشته باشد.
وی ادامه داد: بحث اعتبار خوب پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده، در کنار بررسی دقیق برنامه ها و با تعامل و همدلی که روش معقولی برای رسیدن به نتیجه و هدف های مشترک است، می تواند تاثیر جدی در فرایند توسعه بخش کهک داشته باشد و با بهترین منابع مالی و کمترین صرف هزینه ها بهترین بهره برداری ها را شاهد باشیم.
استاندار قم یادآور شد: در همین رابطه طی 2 سال گذشته بیش از 180 میلیون مترمکعب صرفه جویی در مصرف آب استان داشتیم و میزان برداشت محصول کشاورزی از 700 هزار هزار تن به بیش از 750 هزار تن رسیده و این یعنی بهره وری و اقتصاد مقاومتی و همان چیزی که رهبر معظم انقلاب اسلامی آن را به عنوان یک دستورالعمل ابلاغ، و بر اجرای آن تاکید کردند.
صادقی با تاکید بر پیاده سازی فرهنگ اقتصاد مقاومتی و بهره برداری بهینه از منابع، افزود: برای تحقق اقتصادی مقاومتی، قشرهای مختلف مردم باید در این موضوع شرکت داشته باشند و این دستور فقط برای سازمان ها و نهاهای دولتی نیست.

**مالکان املاک محله زینبیه کهک قم با پرداخت هزینه بسیار کم سند ملک خود را تحویل بگیرند
فرماندار قم نیز در واکنش به طرح موضوع سندهای پلاک های ثبتی یاد شده توسط نماینده شورای اسلامی شهر کهک، افزود: برای رسیدگی به این مساله با پیگیری های دلسوزانه اعضای شورای چهارم شهرک کهک و همچنین شهردار وقت، قراردادی با پیمانکار مربوطه منعقد شد.
رضا سیار با بیان این که کمیسیونی در اداره کل راه و شهرسازی استان باید برابر قانون درمورد دولتی بودن یا مستثنیات بودن این زمین ها اعلام نظر کند، افزود: هر قسمتی که طبق نظر راه و شهرسازی مستثنیات اعلام شود، مشکل سند مالکیت آن حل شده و شخص مالک می تواند با مراجعه به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان آن را دریافت کند.
فرماندار قم با اشاره به توافق های صورت گرفته با اداره کل راه و شهرسازی برای پیگیری موضوع زمین های دولتی و ملی از طریق دادگستری و کارشناسان رسمی آن افزود: اعتقاد ما این است که 99 درصد مشکل مالکیت های کهک قابل حل است.
وی افزود: مدیرکل راه و شهرسازی سازی استان برای آخرین بار از وزیر راه و شهرسازی مهلت گرفته تا مالکان با پرداخت هزینه بسیار کم سندهای زمین های محله زینبیه را تحویل بگیرند.
محله زینبیه کهک دارای اراضی و زمین‌های زراعی مربوط به مزرعه «پس باغان» است که پلاک‌های فرعی آن طی سال‌های 1311 تا 1317 در اداره مربوطه ثبت شده است. این زمین‌ها از سال‌های حدود 1350 به بعد مورد خرید و فروش قرار گرفته و مالکان فعلی، زمین‌ها را از مالکان اصلی خریداری کرده و بعد از انقلاب از ارگان‌های مسئول از جمله جهاد سازندگی، بخشداری و بنیاد مسکن مجوز ساخت دریافت کرده‌اند.
زمین‌های این محله قبلا اراضی کشاورزی بوده اما به دلیل کم‌آبی و خشکسالی که در این منطقه رخ داده، زمین‌هایی که به آب قنات نزدیک‌تر بود کشت شده و زمین‌های پایین‌تر به صورت خالی رها ‌شده و در‌‌‌ همان زمان‌های خشکسالی، نقشه برداری انجام شده و این زمین‌ها برای منابع ملی ثبت شده است.
بخش کهک که به عنوان یکی از بخش های پنج گانه قم در 30 کیلومتری شهر قم واقع شده، دارای 20 هزار و 588 تن جمعیت و 2 دهستان کهک و فردو و متشکل از 17 شورای اسلامی روستا و همچنین 17 دهیاری است.

** بیشترین اعتبار تخصیص داده شده به بخش کهک در 38 سال گذشته در دولت تدبیر و امید بوده است
بخشدار کهک با ارایه گزارشی از فعالیت های دولت تدبیر و امید در این بخش افزود: در زمینه آبرسانی به روستاهای این بخش اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال تخصیص داده شده که شهر کهک و روستاهای پایین دست از این نعمت بهره مند شده و عملیات آبرسانی به 11 روستای بالا دست نیز در حال اجراست.
غلامرضا خوبرو با بیان این که مرحله دوم آبرسانی به این بخش شامل روستاهای قباد بزن و میم با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال آماده بهره برداری است، افزود: اصلاح مرحله نخست شبکه آب روستای کرمجگان با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال، اصلاح، تعویض و لایروبی شبکه آب روستای فردو با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد ریال، اصلاح شبکه آب روستای امامزاده اسماعیل با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال، حفر و تجهیز چاه آب روستای خاوه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال و کف شکنی چاه آب روستای تیره با اعتباری بالغ بر 750 میلیون ریال نیز از دیگر اقدام های دولت در حوزه آبرسانی بخش کهک است.
وی افزود: در زمینه اجرای طرح هادی و بهسازی محیط روستا نیز از سال 1392 تا به امروز اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال در روستاهای کهک هزینه شده که این طرح ها شامل روسازی آسفالت، جدول گذاری و سنگفرش است و با پیگیری های به عمل آمده، 11 روستای بخش از اعتبارهای اجرایی برخوردار هستند.
وی اضافه کرد: در زمینه بازنگری طرح هادی روستاها تعداد 6 روستای خاوه، دستگرد، وشنوه، میم، فردو و کرمجگان اقدام هایی انجام شده و بازنگری روستای ونارچ نیز در سال جاری اجرایی خواهد شد.
خوبرو گفت: در این دولت بحث الحاق اراضی ملی جهت واگذاری به خانه جوانان روستای خاوه به میزان 10 هکتار مورد تصویب کارگروه مربوطه قرار گرفت و طرح هادی روستای امامزاده اسماعیل که تنها روستای فاقد طرح هادی در بخش است نیز در حال تهیه و تصویب است.
بخشدار کهک ادامه داد: در زمینه گاز رسانی نیز عملیات اجرایی گاز رسانی به روستای وشنوه در سال 95 در 14 کیلومتر خط اصلی و شبکه گذاری داخلی با اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال آغاز شده و بیش از 90 درصد آن اجرایی شده و در دهه فجر سال 96 به بهره برداری می رسد.
خوبرو همچنین با اشاره به اقدام های دولت یازدهم در زمینه بهداشت و درمان بخش کهک، افزود: در این بخش تعداد 3 پروانه برای خانه بهداشت روستاهای ونارچ، صرم و خورآباد و یک پروانه نیز برای ساخت درمانگاه روستای فردو صادر شده که اعتبار 30 میلیارد ریالی پیش بینی شده برای آن تامین شده و زمینه برای کلنگ زنی طرح ها فراهم است.
بخشدار کهک همچنین با اشاره به تهیه و تنظیم سند اشتغال روستایی برای نخستین بار و تصویب طرح واگذاری زمین های کارگاهی کوچک برای ایجاد کارگاه های صنایع دستی و خیاطی در شهرک کهک و برخی روستاها مانند صرم، افزود: تعداد 18 زمین با کاربری کارگاهی برای اولین بار در روستاهای صرم و ونارچ به متقاضیان واگذار شده و در زمینه فضاهای ورزشی نیز تعداد 2 زمین ورزشی روباز در روستاهای خاوه و بیدهند با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در طول چهار سال گذشته 35 میلیارد ریال بابت اصلاح شبکه برق، نصب ترانس و برق رسانی به زمین های مسکونی روستاهایی که به طرح هادی الحاق شدند هزینه شده است.
خوبرو ادامه داد: در حوزه کشاورزی نیز معرفی تسهیلات سامانه بهین یاب به متقاضیان به تعداد 55 تن با اعتباری بالغ بر 270 میلیارد ریال صورت گرفته و یکی از مجهزترین مرغداری های کشور با هزینه ای بالغ بر 35 میلیارد ریال در کهک به بهره برداری رسیده است.
وی احداث و راه اندازی دانشگاه پیام نور واحد کهک، گشایش خانه هلال در 11 روستای بخش، افتتاح خانه ورزش در هفت روستای بخش، اعزام 950 تن از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) به مشهد مقدس، احداث روشنایی در روستای دستگرد و مسیر روستای صرم، آغاز به کار سینما سیار در بخش کهک،
نماسازی و محوطه سازی در هفت امامزاده بخش با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال و احداث یادمان شهیدان در روستاهای خاوه، وشنوه و فردو را از دیگر اقدام های دولت در کهک عنوان کرد.
وی گفت: از محل اعتبارهای حاصل از ارزش افزوده اعتباری بالغ بر 26 میلیارد و 900 میلیون ریال به دهیارهای 17 روستای بخش واریز شده که پیش بینی می شود، تا پایان سال جاری این مبلغ به 2 برابر افزایش یابد که در نوع خود بی سابقه بوده و بیانگر گوشه ای از عنایت های دولت تدبیر و امید است.

** دستگاه های اجرایی امکانات و تجهیزات خود را در اختیار دهیارها قرار دهند
معاون عمرانی فرمانداری قم نیز در این جلسه افزود: کلیه دستگاه های اجرایی که اعتباری برای مشارکت در اجرای طرح ها ندارند، باید نیروی انسانی و تجهیزات فنی خود را در اختیار دهیاری ها قرار دهند، تا طرح ها به نحو احسن اجرا شود.
مجید طالبی با ارایه گزارشی از برخی طرح های مدنظر برای اجرا از محل اعتبارهای حاصل از ارزش افزوده به صورت مشارکتی میان دهیاری ها و دستگاه های اجرایی از جمله بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: از مجموع 68 میلیارد ریال تخصیصی، 35 میلیارد ریال سهم آورده دهیاری ها و 32 میلیارد و 500 میلیون ریال نیز سهم آورده دستگاه های اجرایی است که در قالب اجرای طرح هادی روستایی به منظورتعویض شبکه های فرسوده زیرساختی روستاها و احداث فضاهای اداری و تاسیساتی اجرا می شود.

** سرانه فضاهای ورزشی بخش کهک بیش از 2 متر و 40 سانتی مترمربع است
مدیرکل ورزش و جوانان قم نیز در این جلسه با اشاره به این که سرانه فضاهای ورزشی بخش کهک بیش از 2 متر و 40 سانتی متر مربع است، افزود: این در حالی است که سرانه فضای ورزشی در شهر قم کمتر از 50 سانتی مترمربع است.
حسن عابدی با اشاره به وجود 2 سالن ورزشی ملا صدرا و شهدا در بخش کهک افزود: در رابطه با زمین ورزشی ملاصدرا بواسطه تصاحب این ملک بدون توافقنامه، اکنون معارض وجود دارد و در تلاش هستیم که مشکل حقوقی آن را رفع کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان قم با اشاره به پیش بینی سه میلیارد ریال اعتبار از محل مالیات بر ارزش افزوده به منظور اتمام زمین چمن مصنوعی سالن ورزشی شهدای کهک افزود: برای احداث زمین چمن مصنوعی سالن ورزشی خورآباد نیز سه میلیارد و 500 میلیون ریال در نظر گرفته شده که با یک هزار و 200 میلیون ریال آن موافقت شده و زیر سازی آن به پایان رسیده است.
عابدی همچنین با اشاره به پیش بینی پنج میلیارد ریال از محل اعتبار بر ارزش افزوده برای احداث فرهنگسرای جوان در شهر کهک افزود: در روستای کرمجگان نیز مشکل تملک زمین و طرح هادی را داریم که بتازگی با بخشداری مذاکره هایی را به منظور الحاق به این طرح انجام دادیم که امیدواریم به صورت مشارکتی اعتباری را در نظر بگیریم.
در سفر استاندار قم به بخش کهک 2 طرح عمرانی از جمله زیرسازی و آسفالت معابر روستای خورآباد با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 600 میلیون ریال به صورت مشارکتی بنیاد مسکن و دهیاری روستا از محل اعتبارهای استانی و سایر به مساحت 13 هزار و 600 متر مربع و همچنین زمین چمن مصنوعی روستای ونارچ به متراز یک هزار و 500 متر مربع با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 210 میلیون ریال از محل اعتبارهای استانی به بهره برداری رسید.
دوم تا هشتم شهریور ماه سالروز انفجار دفتر نخست وزیری به دست منافقان و شهادت مظلومانه شهیدان رجایی و باهنر در سال 1360 به نام هفته دولت نامگذاری شده است.
7403 / 1175 / خبرنگار: محسن آقاگلی ** انتشار دهنده: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.