به گزارش ایرنا، استاندار قم در این جلسه با ضروری دانستن برنامه ریزی برای اجرای طرح های مختلف عمرانی از محل اعتبار مذکور افزود: اعتبارلازم از محل درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به خوبی دیده شده و با همتی که در نزد همه مدیران استان شاهد هستیم، می توانیم شاهد پیشرفت در کارها باشیم و در مسیری گام برداریم که با عملکرد خود مطالبه های مردم را محقق کنیم.
سید مهدی صادقی با بیان این که طی چهار سال گذشته و در دولت تدبیر و امید برغم همه تنگناها و مشکلاتی که در کشور بوده از هیچ کمک و حمایتی که منجر به توسعه و پیشرفت شود، کوتاهی نشده است، اضافه کرد: برنامه ریزی هایی که برای اجرای طرح های هادی روستایی انجام شده خیلی از مشکلات موجود در این زمینه را رفع نموده است.

** عملیات انتقال آب از سر شاخه های دز به بخش خلجستان از خط مشترک ساوه انجام می شود
فرماندار قم نیز در این جلسه با رد ادعای یکی از اعضای شورای اسلامی بخش سلفچگان مبنی بر اختصاص 500 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای عملیات انتقال آب از سرشاخه های دز گفت: مطالعه این طرح به دلیل مشخص نبودن محل عبور خط انشعاب ساوه هنوز انجام نشده است.
رضا سیار با بیان این که اجرای عملیات انتقال آب به شکل مشترک از سر شاخه های دز به دستجرد و جعفریه قم انجام می شود افزود: ابتدا قرار بود یک خط جداگانه کشیده شود که مشکلات خاص خود را داشت، ولی با موافقت وزارت نیرو مقرر شد کارهای مطالعاتی مربوطه انجام و سپس برای آن تامین اعتبار شود.
عملیات اجرایی طرح انتقال آب از سرشاخه های دز به قمرود به عنوان بزرگترین طرح آبرسانی خاورمیانه از نظر طول تونل آبرسانی، به صورت جدی از سال 1381 آغاز شد.
این طرح از سه بخش عمده تونل های اصلی انتقال و آبگیرها، سد کوچری و خط لوله آبرسانی تشکیل شده و سیستم انتقال آب از سرشاخه های دز شامل چشمه سرداب، رودخانه های دره لکو، دره دزدان و دره دایی به مخزن سدکوچری واقع در پایین دست سد گلپایگان است. با بهره برداری از آن در شهریورماه سال 1395 امکان تامین آب 10 شهر و یکصد روستا فراهم شد.
وی همچنین با تاکید بر این که با عمل به قانون باید همکاری های میان دستگاه های اجرایی را گسترش دهیم، حفظ و حراست از اراضی ملی کشاورزی و حریم رودخانه ها را مصداق بارز پایبندی به قانون برشمرد و افزود: وظیفه اجرای قانون، نخست با شوراها و دهیاری ها و بعد با مردم است.

**اجرای بیشتر مصوبه های سفر سال 94 رئیس مجلس شورای اسلامی به بخش خلجستان
بخشدار خلجستان نیز با اشاره به سفر 24 اردیبهشت ماه سال 94 رئیس مجلس شورای اسلامی به این بخش افزود: در جلسه شورای اداری بخش که با حضور دکتر لاریجانی برگزار شد بیش از 12 طرح در حوزه عمرانی به تصویب رسید که دست کم 10 مورد آن اجرا و آماده بهره برداری شده است.
سید داود حاج حسینی، طرح های بسیار بزرگی مانند عملیات گاز رسانی به روستای قاهان با مشارکت بخش خصوصی که هم اکنون در حال اجراست را از جمله آن ذکر کرد و افزود: در پنج روستا بیش از 80 درصد این طرح عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اجرای عملیات روکش آسفالت در هر 2 جاده منتهی به شهر دستجرد به همت اداره کل راه و شهر سازی قم، این اقدام را بی سابقه توصیف کرد و افزود: بخش خلجستان با مشکل برق نیز مواجه بود و در بسیاری از روستاها حتی روشن کردن یک لامپ 100 وات نیز امکانپذیر نبود، ولی امروز به همت و تلاش شرکت توزیع نیروی برق این مشکل رفع شده است.
حاج حسینی همچنین با بیان این که عملیات انتقال آب از سر شاخه های دز نیز در حال رسیدگی، برنامه ریزی و اجراست، افزود: امسال تنها یک روستای بخش به شیوه سیار آبرسانی شد.
وی افزود: این بخش دارای 19 امامزاده است که با حضور و تلاش اداره کل اوقاف و امور خیریه استان بیش از 10 بقاع امامزاده آن بازسازی و مرمت شده است.
وی اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان با عنایت ویژه ای که به این بخش داشته در بحث مرمت قنات ها و آبیاری باغ ها و مزارع به صورت لوله گذاری بازدیدهای مکرری را انجام داده و طرح های آبیاری تحت فشار بسیار خوبی را در این بخش رقم زده است.
وی افزود: تا قبل از سال 92 و آغاز به کار دولت تدبیر و امید تنها در کمتر از 40 درصد روستاهای بخش طرح هادی اجرا شده بود، ولی در حال حاضر این نرخ به بیش از 60 درصد افزایش یافته است.
حاج حسینی به طرح های آماده کلنگ زنی اشاره کرد و گفت: کلنگ زنی و اصلاح شبکه آب روسانی روستا و تعریض لوله های مهر زمین با اعتباری بالغ بر 800 میلیون ریال، طرح تعویض سیم و کابل خودنگهدار روستای مهر زمین با اعتباری بالغ بر 700 میلیون ریال، طرح تعویض لوله های فرسوده آب آشامیدنی روستای کهندان با اعتباری بالغ بر 800 میلیون ریال و کلنگ زنی بلوار معلم ورودی روستای چاهک با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیون ریال از جمله این طرح ها به شمار می آید.
وی کلنگ زنی طرح احداث چاه آب آشامیدنی روستای الگان با اعتباری بالغ بر یک هزار و 500 میلیون ریال، اصلاح ضلع شمالی جاده روستای آمره با اعتباری بالغ بر یک هزار و 350 میلیون ریال، طرح چاه آب شرب روستای وشاره با اعتباری بالغ بر یک هزار و 500 میلیون ریال و کلنگ زنی طرح بهسازی معابر روستای وشاره با اعتباری بالغ بر 800 میلیون ریال را نیز از دیگر طرح های مذکور برشمرد.
وی افزود: علاوه بر این طرح ها 9 طرح دیگر نیز با اعتباری بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال آماده بهره برداری شده که گشایش طرح های هادی روستای آمره، چاه آب روستای کهندان، چاه آب و مخزن روستای گیو، بهره برداری از قنات دهستان قاهان، بهره برداری از لوله گذاری انهار دستی دهستان قاهان، آبیاری تجمیعی دشت وستو فوجرد در سطح 48 هکتار، پروژه نهر رستگان روستای رستگان، افتتاح پروژه لایروبی قنوات، ایجاد بستر جهت باغ های دهستان دستجرد و اجرای عملیات 47 هکتاری غنی سازی و احیای نهال در روستای گیو از جمله این طرح ها محسوب می شود.
بخشدار خلجستان همچنین با بیان این که این بخش واقع در غرب استان دارای 22 دهیاری، 53 روستا و 32 شوراست، افزود: خلجستان دارای 2 دهستان قاهان و دستجرد است که به دهستان های شهید پرور و توریستی شهرت دارد.
خلجستان تا مرکز قم حدود 75 کیلومتر فاصله دارد.
در پی انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریورماه سال 1360 و شهادت 2 یار دیرین امام راحل(ره) و انقلاب اسلامی، شهیدان محمدعلی رجایی رئیس جمهور و محمد جواد باهنر نخست وزیر، از دوم تا هشتم شهریورماه به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
7403/ 1175 خبرنگار: محسن آقاگلی ** انتشار دهنده: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.