به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، "محمود پرهام" در گفت‌وگویی اضافه کرد: ماماهای قم باروحیه اخلاص و ایثارگرانه در راستای خدمات‌رسانی به مادران باردار تلاش می‌کنند.

وی ادامه داد: فعالیت جامعه مامایی در استان موجب شده تا قم به‌عنوان یک استان پویا و فعال در این عرصه مطرح بوده و بتواند، کارآمدی خود را به اثبات برساند.

پرهام افزود: در ایام شیوع کووید ۱۹، ماماها در بخش‌های مختلف دوشادوش کادر درمانی به عرصه آمده و در شکست این ویروس نقش بسزایی دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: تعدادی از مادران باردار مبتلا به ویروس کرونا شده بودند که باهمت و تلاش ماماها، نوزاد خود را به سلامت به دنیا آوردند. 

۱۵ اردیبهشت به‌روز جهانی ماما نام‌گذاری شده است.

کرونا ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.