به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست ظهر شنبه در دیدار با حجت الاسلام علی عباسی رئیس مرکز جامعه المصطفی العالمیه که در استانداری قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت این مرکز در زمینههای مختلف خصوصاً تربیت طلاب دینی بیان کرد: نگاه مدیریت استان به جامعه المصطفی فراتر از یک نهاد حوزوی و در سطح فراملی است.
وی با اشاره به کارکردهای بین المللی جامعه المصطفی، گفت: باید از ظرفیتهای این نهاد فاخر دینی برای پیشبرد دیپلماسی فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل بهره گرفته شود.
استاندار قم افزود: در جلسهای با مدیران دولتی، پیشبرد طرحهای فرهنگی جامعه المصطفی باید در دستور کار قرار بگیرد.
نقش روحانیون و مراجع عظام در بحران کرونا
وی بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی فضاسازیهای رسانهای علیه قم که با شیوع بیماری کرونا صورت گرفت، گفت: بهرغم این فضاسازیها روند جلوگیری از شیوع بیماری و مدیریت درمان بیماران به نحو مطلوبی انجام گرفت.
سرمست تصریح کرد: نقش حمایتی مراجع عظام تقلید و همراهی روحانیت و ائمه جمعه در مقابله با این بیماری قابل تقدیر است و اگر توفیقی در این راستا داشتهایم نتیجه تعامل و همکاری مردم و همه گروههای مرجع بوده است.
وی با اشاره به خدمات درمانی برای اتباع گفت: خدمات درمانی مورد نیاز به اتباع خارجی مقیم قم، همسان با شهروندان قمی است و در این زمینه هیچ گونه تبعیضی صورت نگرفته است.
استاندار قم اظهار داشت: اتباع خارجی که پیش از شیوع کرونا در قم بودند با کشف این بیماری، در مراکز اقامتی قم ساماندهی شدند و روند اعزام آنها به کشورشان انجام شد.
پیشرو بودن قم در زمینه فعالیتهای خیرخواهانه
وی در بخش دیگری از سخنان خود خسارت مالی به برخی اصناف و کسبه استان قم را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در این راستا طرح مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه در قم به خوبی در حال انجام است.
استاندار قم افزود: ظرفیتهای مختلف استان قم از جمله خیرین، هلال احمر و مردم به خوبی در این زمینه فعال شدهاند و از سایر استانها موفق تر عمل میکنیم.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام عباسی رئیس جامعه المصطفی با اشاره به مدیریت بسیار خوب بیماری کرونا در سطح کشور و استان قم، این توفیق را نتیجه هماهنگی همه بخشها دانست و از مدیریت استان قم در کسب این موفقیت نیز قدردانی کرد.