به گزارش وزشنبه پایگاه اطلاع رسانی آستان حضرت معصومه(س) درپیام آیت‌الله سیدمحمد سعیدی آمده است: ارتحال فقیه عامل و یار دیرین امامین انقلاب، امام جمعه شهر مقدس قم، عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، حضرت آیت‌الله ابراهیم امینی مصیبتی گران و غیرقابل‌جبران است که موجبات تأثر و تألم فراوان را به همراه داشت.
وی درپیام خود بیان کرده‌است: نوای پرصلابت خطبه‌های سرشار از معنویت و اخلاق و البته بصیرت افزای ایشان هنوز از منبر نماز جمعه شهر علم و بصیرت طنین‌انداز است.
پیام حاکیست:‌ آن مجاهد نستوه عمر پربرکت خویش را در مسیر تحقق آرمان‌ها و ارزش‌های دینی و اخلاقی انقلاب اسلامی صرف نمود و با صراحت و صداقت، تا پایان عمر پربرکت خویش، با دغدغه جامعه اسلامی و دستاوردهای خون پاک شهیدان زیست.
در این پیام آمده‌است: اینجانب فقدان این عالم وارسته را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، مراجع عظام تقلید و علما، مردم شریف قم، نجف‌آباد و آحاد ملت شریف ایران، بالأخص بیت معزز آن مرحوم تسلیت عرض نموده و در طلیعه ماه رحمت و مغفرت، از جوار مضجع شریف بانوی کرامت علو درجات و رحمت واسعه الهی را برای ایشان و صبر جمیل و اجر جزیل را برای بازماندگان مکرمشان مسألت دارم.
 

آیت الله امینی به اختلافات جناحی و سیاسی دامن نزد

دبیر شورای دین پژوهان کشور نیز با صدور پیام تسلیت به مناسبت ارتحال آیت الله ابراهیم امینی آورده‌است: آن مرحوم با مشی حکیمانه و خردورزانه، منادی وحدت، اعتدال و مدارا بود و هرگز به اختلافات قومی، جناحی و سلیقه ای و سیاسی دامن نزد.

در پیام آیت پیمان آمده‌است: ارتحال عالم پارسا، معلم اخلاق، استاد برجسته حوزه و شخصیت انقلابی امین امام و رهبری، آیت الله ابراهیم امینی، عضو مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام را به محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، مراجع عظام تقلید، حوزه های علمیه، مقام معظم رهبری و شاگردان و دوستان و بازماندگان آن فقیه مهذب و ربّانی  تسلیت عرض میکنم.

پیام حاکیست: زندگی سراسر خیر و برکت آن استاد راحل، مشحون از تعلیم و تعلّم و تبلیغ، مبارزه و انقلابیگری، حمایت و همراهی امام و انقلاب و پشتیبانی ولی فقیه، و مجاهدت در تحقیق و تالیف و تدریس بود و همواره در سنگر وَعظ و خطابه نماز جمعه قم و در نوشته ها و آثار گرانقدرش، بیان رسا و ساده نویسی را همچون ساده زیستی مثال زدنی اش در پیش گرفت و با مشی حکیمانه و خرد ورزانه، منادی وحدت، اعتدال و مدارا بود و هرگز به اختلافات قومی، جناحی و سلیقه ای و سیاسی دامن نزد. 

پیام ادامه یافته است: آن استاد فرزانه الگویی دست یافتنی برای طلاب علوم دینی است و در طول سال های مبارزه و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در تمام سنگرها و تا آخرین لحظات عمر سعی بر آن داشت تا آنچه به کار مردم می آید و می تواند راه را از بیراه نشان دهد بیان کند و به رشته تحریر درآورد، او ناصحی امین و ناقدی دلسوز و آمری عامل برای پاکی و صداقت و اخلاص و تقوی بود . 

دربخش دیگری ازاین پیام آمدهاست: آن عزیز سفر کرده، با چندین سال ریاست بر شورای علمی دبیرخانه دین پژوهان کشور و هدایت علمی این شورا ، باب آزاد اندیشی و نظریه پردازی و تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی و نوگرایانه و نسبت های دین، فرهنگ و اجتماع در پژوهش‌های دینی را مورد اهتمام قرار می‌داد.
آیت‌الله ابراهیم امینی عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه جمعه، پنجم اردیبهشت ماه جاری، در سن ۹۵ سالگی دارفانی را وداع گفت؛ وی در ماه‌های اخیر چند بار به دلیل بیماری در بیمارستان بستری و مرخص شده بود در روزهای اخیر در بیمارستان شهید بهشتی قم بستری بود.

 آن مرحوم (متولد ۱۳۰۴ش) نائب رییس اسبق مجلس خبرگان رهبری، عضو برجسته جامعه مدرسین قم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، امام‌جمعه قم تا سال ۱۳۸۴ و از شاگردان برجسته آیت‌الله بروجردی، امام خمینی و علامه طباطبایی بوده‌است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.