سید مجتبی ستارزاده روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا به ۱۲ باشگاه متخلف تذکر دادهشده و ۱۱ باشگاه اخطار گرفتهاند.
وی ادامه داد: بهطور حتم تمام باشگاهها، مسئولان اماکن ورزشی و جامعه ورزش در جریان هستند که برگزاری هرگونه رقابت ورزشی تا پایان اردیبهشتماه ممنوع است، در ضمن این اداره کل به تمام باشگاههای خصوصی اعلام کرده در صورت اختصاص تسهیلاتی از سوی دولت بهمنظور جبران خسارات ناشی از شیوع کرونا، باشگاههای متخلف شامل آن نمیشوند.
ستارزاده افزود: این اداره کل در صورت بیتوجهی مسئولان اماکن ورزشی دولتی به دستورالعملهای ستاد مقابله با کرونا در وزارت ورزش و جوانان، اجارهبهای تعطیلی دوران شیوع کرونا را بهطور کامل از آنها دریافت میکند و مجوز شرکت در هیچیک از مزایدهها یا مناقصههای آینده به آنها داده نخواهد شد.
یکی از مصوبههای ستاد مقابله با کرونا از زمان شیوع این ویروس در نقاط مختلف کشور، تعطیلی تمامی اماکن و باشگاههای ورزشی دولتی و خصوصی بود تا زنجیره انتقال کرونا قطعشده و ورزشکاران دچار این بیماری نشوند اما ظاهرا برخی باشگاهها به این موضوع توجه نکردهاند.
در شرایطی که شیوع کرونا از اول اسفندماه آغازشده اکنون بیش از دو ماه است که فعالیت باشگاهها و اماکن ورزشی دولتی و خصوصی تعطیل است و این تعطیلی تا پانزدهم اردیبهشتماه ادامه دارد، بازرسی اداره کل ورزش و جوانان استان قم بر عملکرد اماکن ورزشی در موضوع تعطیلی نظارت دارد.
بخشش اجارهبهای فضاهای ورزشی دولتی
مدیرکل ورزش و جوانان استان قم نیز به ایرنا گفت: در جلسه ویدئو کنفرانسی که با جمشید تقیزاده معاون امور مجلس و هماهنگی استانهای وزارت ورزش و جوانان داشتیم، آسیبهای اقتصادی ورزش قم از زمان شیوع ویروس کرونا بررسی شد.
رسول منعم اضافه کرد: برابر مصوبه ستاد مقابله با کرونا در وزارت ورزش و جوانان اجاره ماههای اسفند و فروردین فضاهای ورزشی واگذارشده این اداره کل به بخش خصوصی شامل استخر، سالن و زمین چمن مطالبه نخواهد شد، ضمن اینکه اجاره مدتزمان تعطیلی اماکن دولتی تا هرزمانی که مورد تایید این ستاد باشد از مستاجرین این اماکن دریافت نمیگردد.
وی افزود: همانگونه که وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد، تسهیلات ۱۶۰ میلیون ریالی برای ۲۸ هزار باشگاه خصوصی سراسر کشور اختصاص دادهشده و باشگاهداران به تعداد نیروها و میزان حق بیمه ۸۰ میلیون ریال دریافت میکنند، ضمن اینکه ۸۰ میلیون ریال نیز بهمنظور جبران هزینههای باشگاهها از زمان شیوع کرونا در نظر گرفتهشده است.
کووید ۱۹، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راههای انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دیماه ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند. ر.ج/