علی یزدی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: سال گذشته با وجود نداشتن سالن اختصاصی به سختی فراوان بیش از ۴۰ دوره مسابقه در رشتههای گوناگون هر دو بخش آقایان و بانوان رزمی قم برگزار کردیم اما با توجه به افزوده شدن چندین رشته به بدنه هیات، به طور قطع انجمنهای ورزشهای رزمی قم به یک سالن تخصصی رزمی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون فعالیتهای همگانی، قهرمانی و آموزشی هیات انجمنهای ورزشهای رزمی قم در سالن چند منظوره زیتون قم انجام میشود، عنوان کرد: این سالن نیاز به تغییر کاربری از توپی به رزمی دارد و امیدواریم با موافقت اداره کل ورزش و جوانان و صدور مجوز آن، سالها انتظار هیات برای داشتن یک خانه رزمی تخصصی به پایان برسد و بتوانیم ورزشکاران مستعد و پرتوان رززمی را بیش از پیش ساماندهی کرده و به ارتقاء دانش و سطح فنی آنها بپردازیم.
وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: بعد از برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی شاهد تحولات مثبتی در این فدراسیون هستیم و بازگشت تعدادی از سبکهای شاخص با قابلیت مدالآوری از میادین مختلف کشوری و برونمرزی، نوید آیندهای درخشان در این فدراسیون و هیاتهای استانی را میدهد.
یزدی با بیان اینکه عنوان این فدراسیون بعد از برگزاری مجمع انتخابات به انجمنهای ورزشهای رزمی تغییر یافت، اضافه کرد: بعد از این اتفاق شاهد تحولات خوبی در فدراسیون هستیم که از جمله آنها بازگشت سبک رزمآوران به هیات است، ضمن اینکه پنچاکسیلات یکی از رشتههای حاضر در بازیهای آسیایی جاکارتا بار دیگر به نام انجمن پنچاکسیلات ثبت شد.
وی افزود: همچنین به احتمال قوی رشتههای معتبر رزمی نظیر کیک بوکسینگ واکو، ساواته، جوجیتسو jja، مویتای و کوراش که دارای سابقه کسب مجوز و مدال بازیهای آسیایی و جهانی هستند به فدراسیون و هیاتهای استانی انجمنهای ورزشهای رزمی بازخواهند گشت که این یک اتفاق بسیار خوب است.
وی اضافه کرد: این رشتهها چندین سال به سبب فعالیت به عنوان انجمن در فدراسیون انجمنهای ورزشی فعالیت میکردند و حالا به خانه خود باز میگردند و در کنار رشتههای معتبری همچون سامبو، پنچاکسیلات، وکوتورین، ووینام و نینجوتسو، هم هجم تعداد ورزشکار سازمان یافته هیات را بالا میبرند و هم اینکه نیاز هیات به یک سالن و مکان اختصاصی را ضروری میکنند. ر. ج/