محمدجواد محرابی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تقدیر از زحمات اهالی رسانه‌ای استان به‌منظور پوشش مناسب اخبار کرونایی ،‌ افزود: شاهد عملکرد بسیار خوب، هم‌افزایی مناسب و پوشش پرحجم اخبار مربوط به کرونا در رسانه‌های قم هستیم.

معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، افزود: تلاش خبرنگاران و اهالی رسانه‌ای استان برای پوشش رویدادهای مربوط به کرونا به‌خوبی منعکس نشده است.

وی تاکید کرد: رسانه‌های استان به‌منظور اطلاع‌رسانی دقیق از خدمات کادر درمانی، شفاف‌سازی و پاسخ به شبهه‌های مطرح‌شده در فضای مجازی پیرامون شیوع کرونا عملکرد منحصربه‌فردی را از خود ثبت کردند.

محرابی گفت: خبرنگاران و عکاسان خبری با حضور در مراکز درمان بیماران کرونایی و پوشش اخبار میدانی در این ایام، با به خطر انداختن سلامت خود، وظیفه حرفه‌ای‌شان را برای انعکاس تلاش جهادگران سلامت و پاسخ به مخاطرات و شبهه‌های فضای مجازی به‌خوبی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ خبر، گزارش، ‌مصاحبه و محتوای رسانه‌ای توسط رسانه‌های استان در مورد کرونا تولید و منتشرشده است.

وی ادامه داد: این آمار مربوط به محتوای ثبت‌شده در قرارگاه رسانه‌ای کرونایی قم است ولی آمار کل تولیدات رسانه‌های استان با محوریت سوژه کرونا در این ۲ ماه به بیش از سه هزار اثر می‌رسد.

معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، گفت: پوشش مناسب رسانه‌ای تلاش جهادگران سلامت در مراکز درمانی و همچنین مجاهدت‌های گروه‌های جهادی داوطلب نقش موثری در گسترش روحیه ایثار و ازخودگذشتگی و همچنین شکل‌گیری و انعکاس این موج عظیم مهرورزی ملت ایران داشته است.

وی گفت: رسانه‌های این استان از آغاز بحران کرونا، ۱۱ موضوع چالش‌برانگیز و حساس مانند تعطیلی حرم مطهر حضرت معصومه(س) و اماکن مذهبی را با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مطلوب مدیریت کردند.

به گزارش ایرنا،‌ ۳ درصد رسانه‌های دارای مجوز کشور متعلق به استان قم است. از ۴۲ خبرگزاری کشور، بیش از ۱۵ خبرگزاری در قم دارای نمایندگی است ضمن اینکه از ۱۷۲ روزنامه دارای مجوز برای توزیع سراسری، حدود ۱۰ روزنامه سراسری در قم دارای دفتر نمایندگی می‌باشد.

ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.