محمود سیجانی روز پنجشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر بازار، به منظور جلوگیری از کمبود و نوسان نامتعارف قیمت‌ها به ویژه درخصوص اقلام لبنی،‌ پروتئینی،‌ برنج، روغن، قند و شکر،‌ خرما، میوه، سبزیجات و شیرینی‌های پرمصرف در این ایام، ضروری است اقدامات لازم برای تنظیم بازار استان از جمله در بخش نظارتی به صورت گسترده انجام شود.

وی افزود: در این راستا،‌ صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با به کارگیری رویکرد پیشگیرانه مورد توجه بوده و پیش بینی‌های لازم برای تشدید اقدامات نظارتی و بازرسی مشتمل بر مراقبت و پایش مستمر بازار استان در دستور کار است.

وی ادامه داد: برای مدیریت بهتر بازارقم درآستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، تامین و توزیع به هنگام کالاهای پرتقاضا در این ایام به منظور تسهیل و تسریع دسترسی مردم به کالای مورد نیاز خود با قیمت مصوب و مناسب، دنبال می‌شود.

سیجانی گفت: به همین منظور نظارت برعملکرد واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی و برخورد با تخلفات احتمالی درجریان همکاری با اتاق اصناف و استفاده حداکثری از ظرفیت بازرسان افتخاری و مشارکت فعال سایر دستگاه های متولی همچون دانشگاه علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد و تعزیرات استان در قالب گشت‌های بازرسی مشترک انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: در جریان این بازرسی‌ها،‌ نظارت برحسن اجرای تامین و توزیع به موقع کالاهای مورد نیاز اعم از سهمیه‌های اختصاص یافته استانی در قالب اقلام تنظیم بازاری و دیگر کالاهای پرمصرف و کسب اطمینان از صحت جذب و عرضه سهمیه های اختصاص یافته در شبکه تعریف شده با قیمت مصوب و برخورد موثر با تخلفات احتمالی، مورد توجه است.

وی ادامه داد: همچنین نظارت موثر بر فروش‌های فوق العاده اعم از اصناف و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و کنترل وضعیت عرضه و قیمت اقلام اولویت دار به خصوص محصولاتی همچون شکر که دارای سقف مصوب است و جلوگیری از افزایش نامتعارف قیمت ها در دستور کار قرار دارد.

در مجموع ۳۵هزار و ۲۴۹ واحد صنفی مجوز دار در استان وجود دارد که ۲۱هزار و ۱۳ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۴ هزار و ۲۳۶ مورد آن تولیدی و فنی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.