به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک علم و فناوری قم، مهدی کشمیری در نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با موضوع بررسی اقدامات و دستاوردها در مقابله با شیوع ویروس کرونا برگزار شد، گفت: انعطاف پذیری و خلاقیت شرکتهای دانش بنیان سبب شده است که آنها دچار چالشهای ناشی از کرونا نشوند و حتی در رفع گرفتارهای مردم فعال باشند.
وی با بر شمردن خدمات و دستاوردهای شرکتهای فناور در بحران ناشی از کرونا گفت: مردم و مسئولان انتظار دارند تا در شرایط بحرانی مانند شیوع کرونا فناوران اهتمام خود را بر روی تولید و تأمین خدمات، محصولات و تجهیزات اساسی مورد نیاز جامعه متمرکز کنند.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پیشتازی و خدمات چشمگیر شرکتهای فناور در ارائه خدمات آنلاین خبر داد و افزود: بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و دانشبنیان مستقر در پارکهای علم و فناوری سراسر کشور اقدام به طراحی، تولید و تأمین محصولات و تجهیزات بهداشتی، دارویی و ارائه خدمات آنلاین بهمنظور حفظ فاصلهگذاری اجتماعی کردند که در نوع خود کمنظیر و ستودنی است.
وی گفت: بنابر آمار احصا شده، شرکتهای فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری روزانه بیش از یک و نیم میلیون لیتر مواد ضد عفونیکننده تولید میکنند که در این میان استان قم با تولید بیش از ۷۰ هزار لیتر در روز پس از استانهای قزوین و گلستان در رتبه سوم قرار دارد.
کشمیری همچنین به تولید بیش از یک میلیون ماسک در روز توسط واحدهای فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری اشاره کرد و گفت: فناوران استان قم روزانه ۵۰ هزار عدد ماسک تولید میکنند که این استان را در این زمینه در رتبه پنجم کشور قرار داده است.
گفتنی است، در این جلسه سید حسین اخوان علوی رئیس پارک علم و فناوری استان قم ضمن معرفی واحدهای فناور فعال در موضوع مقابله با کرونا، حمایتها و اقدامات این پارک درخصوص کاهش آسیبهای وارده به کسب و کارهای فناورانه هستهها و واحدهای فناور تحت پوشش خود را تشریح کرد.