به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام سید محسن آزادی با اشاره به پویش نذر هنری «ایوان آینه» اظهار داشت: با توجه به ورود بیماری کرونا به کشور و کشف بیماری در قم، در رسانههای معاند با توجه به کینههایی که نسبت به قم وجود داشت، به قم هراسی پرداخته شد.
وی ویروس فرهنگی کرونا را خطرناکتر از ویروس کرونا دانست و گفت: در این راستا، عدهای آن قدسیتی که نسبت به قم و مراکز مذهبی وجود داشت را مورد هجمه قرار دادند که این ویروس فرهنگی خطرناکتر از ویروس کرونا است.
رئیس انجمن هنرهای تجسمی طلاب تصریح کرد: برهمین اساس انجمن هنری طلاب و انجمن خوشنویسان طلاب دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در راه اندازی این پویش قدم پیش گذاشتند و فراخوانی از سوی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه این دفتر مطرح شد.
فرصت هنرمندان برای تبدیل قم هراسی به قم شناسی
حجت الاسلام آزادی با اشاره به حضور طلاب جهادی در خط مقدم مقابله با کرونا و خدمت به بیماران اظهار داشت: پویش «ایوان آینه» فرصتی برای تبدیل قم هراسی به قم شناسی است و جامعه هنری طلاب و حتی غیر طلاب در این دوران که ناخواسته قرنطینه شده، میتوانند سهم خود را در این ماجرا به خوبی ایفا کرده و این قم هراسی را به قم شناسی تبدیل کنند و این از عهده هنر بر میآید که آثاری را در این عرصه تولید کنند.
وی تصریح کرد: هنرمندان در هر کدام از رشتههای هنری میتوانند ارزشهای معنوی، علمی و فرهنگی و زیباییهای قم را به تصویر بکشند و موضوعاتی برای خلق اثر از سوی هنرمندان پیشنهاد شده است که هنرمندان طلبه و غیرطلبه میتوانند با مراجعه به پویش «ایوان آینه» در ایتا، واتساپ و اینستاگرام در این پویش شرکت کنند.
رئیس انجمن هنرهای تجسمی طلاب اظهار داشت: پس از دریافت آثار ارسالی، همزمان این آثار را در فضای مجازی منتشر خواهیم کرد و پس از رفع این بیماری، در قم و دیگر شهرها نتیجه این فراخوان را به نمایش خواهیم گذاشت و در کنار نمایشگاهها، مراسمی برگزار میشود تا از حیثیت قم دفاع گردد و البته پس از پایان نمایشگاه، اثر ارسالی مرجوع خواهد شد.
پویش در سطح ملی دیده شده است
وی با بیان اینکه این پویش در سطح ملی دیده شده است، گفت: تاکنون استقبال خوبی صورت گرفته است و هنرمندان غیر قمی که دغدغه فرهنگی دارند نیز میتوانند آثار هنر خود را تا پایان فروردین ارسال کنند.
حجت الاسلام آزادی با بیان اینکه رشتههای هنری این فراخوان آزاد است، افزود: حتی اگر شاعری در این زمینه شعری بسراید، دبیرخانه این پویش و فراخوان، اشعار ارسالی را به تابلو نوشتههایی تبدیل خواهد کرد و در فضای مجازی و سپس در قالب نمایشگاههایی به نمایش خواهد گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون رشته خوشنویسی، جزو اولین رشتهها از نظر تعداد آثار ارسالی است و در زمینه تصویر سازی، کاریکاتور و نقاشی آثاری دریافت شده است.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این فراخوان میتوانند به پایگاه اطلاع رسانی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی به نشانی http://eshragh.ir/ مراجعه کنند.