عباس پورمیدانی روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: پرورش انواع شیلات به عنوان غذای سالم، طی سالهای اخیر در قم رونق یافته که این روند با شتاب بیشتری در سالآینده دنبال میشود.
وی افزود: ساخت استخرهای تخصصی پرورش شیلات درکنار مزارع کشاورزی از جمله راهکارهایی است که به همین منظور در مناطق مختلف استان ایجاد شدهاست.
وی ادامه داد: علاوه بر پرورش انواع ماهی قزل آلا، سرمایهگذاری لازم برای پرورش ماهی تیلاپیا نیز درسطح استان انجام شدهاست.
پورمیدانی گفت: تلاش داریم با افزایش سطح تولید شیلات درقم، دسترسی مردم به این محصولات سالم را گسترش دهیم و نقش مهمی در ارتقا سلامت غذایی همشهریان داشته باشیم.
وی بیان کرد: انجام فعالیتهای ترویجی و تبلیغی برای تشویق مردم قم به سمت استفاده بیشتر از آبزیان، از دیگر برنامههای سازمان جهاد کشاورزی برای بالا بردن سطح مصرف شیلات دراستان است.
وی ادامه داد: توسعه آبزی پروری درقم علاوه برآنکه نقش مهمی درتامین امنیت و سلامت غذایی مردم دارد، موجب رونق اقتصادی و درآمدزایی بیشتر بهره برداران بخش کشاورزی استان به خصوص در مناطق روستایی می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به این که سالانه به طور میانگین یکهزار و ۵۰۰ تن انواع آبزیان در قم تولید میشود، گفت: به دنبال ایجاد صنایع فرآوری در کنار مراکز تولید شیلات استان هستیم تا ارزشافزوده بیشتری در این بخش برای قم حاصل شود.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۵۰۰ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.