محمد مصباحی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با شیوع بیماری کرونا در قم تیم مداخلات روانی و اجتماعی (سحر) فعالیت خود را در راستای تولید محتواهای آموزشی با همکاری روانشناسان آغاز کرد.
وی بیان کرد: در راستای تأمین سلامت روان کادر درمانی و خانوادههای بازماندگان بیماری کرونا در نشستی مقرر شد اعضای این تیم به یاری متخصصان امر بروند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم گفت: در این نشست مقرر شد که در چهار نقطه شهر چادرهای هلال احمر برپا شود تا در این چادرها با همکاری اعضای تیمهای سحر و کانون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تست سلامت جسمی و مشاورههای روانشناختی انجام شود، همچنین توزیع بروشورهای اطلاع رسانی از دیگر فعالیتهای این تیم به شمار میرود.
وی با بیان اینکه حضور روانشناسان در بیمارستانهای ویژه بیماران کرونایی استان قم از دیگر اهداف این طرح است، گفت: یکی از گروههای هدف مهم سلامت روان، کادر درمانی بیمارستانهای ویژه بستری بیماران کرونایی، اعم از پزشک، پرستار و نیروهای خدماتی هستند که تصمیم گرفته شد برای اولین بار در کشور، روانشناسان حوزه بهداشت و درمان در بیمارستانها مستقر و با حضور در بخشها به کادر درمان روحیه داده و استرس و اضطراب آنان را کاهش دهند و همچنین در صورت نیاز به آنان در اتاق مشاور که در بیمارستانها دایر شده است، مشاوره دهند.
مصباحی ادامه داد: گروه هدف دوم این روانشناسان، مشاوره به بیماران بستری در بیمارستانها برای افزایش سطح روحیه بیماران و کاهش استرس و اضطراب آنها است.
وی تصریح کرد: با توجه به متفاوت بودن نحوه غسل، کفن و دفن افراد فوت شده، اطرافیان آنها دچار استرس و اضطراب فراوانی شدهاند که در این طرح با اختصاص اتاق مشاوره و استقرار دو روانشناس بالینی در آرامستان بهشت معصومه (س) سعی در کاهش استرس و اضطراب خانواده و اطرافیان خانوادههای بیماران فوت شده دارند.