به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، علی ابرازه روز دوشنبه در این زمینه افزود: تا ساعت ۷ صبح امروز دوشنبه ۱۲ اسفندماه، ۷۹۰ نفر در بیمارستان‌های کامکار، فرقانی، امام رضا(ع) و علی ابن ابیطالب(ع) و شهید بهشتی بستری شدند.

وی اضافه کرد: از روز گذشته تاکنون، ۱۱۶ نفر که به دلیل مشکلات تنفسی در بیمارستان‌ها بستری‌شده بودند، مرخص شدند.

به گفته وی، بیمارستان شهید بهشتی به چرخه خدمات به بیماران مشکلات تنفسی اضافه شد.

بر اساس آخرین آمار، حدود ۲۰ نفر تاکنون به دلیل ابتلا به کرونا در قم فوت کرده اند.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند.

تلفات ویروس کرونا در کشور به ۶۶ نفر رسید

معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز اعلام کرد: تاکنون هزار و ۵۰۱ نفر به‌طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۶۶ نفر فوت کرده‌اند.

علی‌رضا رئیسی روز دوشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی و فوت ناشی از ویروس کرونا در کشور، افزود: تعداد ابتلای قطعی جدید به ویروس کرونا در کشور از روز گذشته تاکنون ۵۲۳ نفر است و ۱۲ نفر نیز در این مدت فوت کرده‌اند.

وی با بیان این‌که ۲۹۱ نفر نیز بهبودیافته داریم، گفت: بیشترین استان‌های درگیر ویروس کرونا در کشور، استان‌های تهران، قم و گیلان هستند. در قم و گیلان میزان بهبودیافته و بستری‌شده برابری می‌کند.

وی بیان کرد: از ابتدای شناسایی ویروس کرونای جدید در کشور تاکنون حدود هفت هزار و ۲۸۰ مراجعه به بیمارستان داشتیم که از این تعداد چهار هزار و ۳۱‍۲ نفر تست گرفته‌شده است و از این میزان هزار و ۵۰۱ نفر مثبت شده‌اند.

به گفته  کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، از مجموع ۵۲۳ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در کشور، ۲۲۵ نفر در استان تهران، ۶۲ نفر در قم، ۵۳ نفر در گیلان، ۲۳ نفر اصفهان، ۱۸ نفر مرکزی، ۱۸ نفر قزوین، ۶ مورد خراسان رضوی، هشت نفر استان فارس، یک نفر کرمانشاه، ۱۲ نفر مازندران، ۱۰ نفر البرز، هفت نفر هرمزگان، ۱۲ نفر خوزستان، یک نفر سیستان و بلوچستان، چهار نفر آذربایجان غربی، دو نفر ایلام، سه نفر خراسان جنوبی، دو نفر کرمان و یک نفر در استان یزد به‌طور قطعی به ویروس کرونای جدید مبتلا شده‌اند.

«بیماری کرونا» ازنظر ابتلا و میزان و شدت تلفات، خطرناک‌تر از آنفولانزا نیست؛ بنابراین مردم جای برای ترس و وحشت مردم نیست و شهروندان تنها باید مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیه‌شده، بیش‌ازپیش مورد تاکید کارشناسان است.

ارائه مراقبت معنوی در مراکز درمانی قم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، با حضور جمعی از روانشناسان و دانش‌آموختگان حوزوی و دانشگاهی، بیماران بستری در مراکز درمانی قم، مراقبت معنوی دریافت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، کارگروه مراقبت معنوی با حضور رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، تعدادی از اساتید موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، نماینده طلاب جهادگر و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان در دانشکده سلامت و دین مستقرشده است.

این گزارش حاکی است: ارائه آموزش‌های تخصصی به ارائه‌کنندگان مراقبت معنوی، تولید محتواهای آموزشی موردنیاز گروه‌های مختلف اعم از بیماران، خانواده‌ها و عموم جامعه از اهداف این کارگروه است.

همچنین، ساماندهی داوطلبان و نظارت و ارزیابی فعالیت گروه‌های جهادی فعال در حوزه سلامت معنوی، از دیگر کارکردهای این کارگروه است./

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.