بیژن سلیمان‌پور روز شنبه درجلسه شورای برنامه‌ریزی استان قم با اشاره به بایدها و نبایدهای دستگاه‌های اجرایی دربرگزاری انتخابات  افزود: دستگاه‌های اجرایی حق ندارند له یا علیه هیچ یک از داوطلبان انتخابات موضع‌گیری کرده و فضاهای تبلیغاتی خود را در اختیار آنها قرار دهد.

وی ادامه داد:  پیمانکاران مختلف دستگاه‌های اجرایی استان هم نمی‌توانند این فضاها را در اختیار نامزدهای انتخاباتی قرار دهند.

سلیمان‌پور گفت: بیلبوردهای تبلیغاتی شهرداری صرفا برای تبلیغات کلی انتخابات و حضورحداکثری مردم می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد و شهرداری حق ندارد این فضاها را در اختیار داوطلبان خاص قرار دهد.

وی بیان داشت: در رابطه با هرگونه خدشه‌دار شدن اصل عدالت در تبلیغات انتخاباتی، مجموعه استانداری قم و کمیته نظارت ورودی جدی پیدا خواهد کرد.

وی گفت:‌برگزاری میتینگ‌های تبلیغاتی دردانشگاه‌های استان هم باید به نحوی باشد که امکان حضور برای تمام داوطلبان وجود داشته باشد و نگاه‌های بدبینانه از بیرون از دانشگاه‌ها به آنها روانه نشود.

سلیمان‌پور افزود:‌تخریب داوطلبان به هر نحوی که باشد محکوم است و استانداری قم در برگزاری انتخابات با تمام وجود اصل بی‌طرفی و عدالت را اجرا خواهد کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم اظهار داشت: دستگاه های اجرایی استان درمجموع تاکنون به مطالبات و نیازهای فرمانداری قم در برگزاری انتخابات پاسخ مثبت داده‌اند.

وی اضافه کرد: برخی کم‌کاری دستگاه‌ها در مطالبات فرمانداری نسبت به برگزاری انتخابات باید در اسرع وقت برطرف شود.

سلیمان‌پور گفت: ظرفیت آموزش و پرورش در برگزاری انتخابات نقش اساسی دارد و بسیاری از شعب اخذ رای در فضاهای آموزشی و مدارس استان دایر خواهد شد.

وی افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی استان باید امکانات و ظرفیت‌های خود را در برگزاری انتخابات در اختیار عوامل اجرایی این رویداد قرار دهند.

رییس سازمان برنامه و بودجه قم نیز دراین جلسه با اشاره به فرآیند بررسی طرح‌های پژوهشی استان در سال ۹۸ گفت: در این راستا ۳۴ پروپوزال به این سازمان رسیده‌است.

محمود نوربخش ادامه داد: از بین ۳۴ طرح رسیده در مجموع ۲۴ طرح به تایید کمیته آموزش و پژوهش استان رسیده‌است.

مدیرکل آموزش و پرورش قم نیز بیان کرد: آموزش و پرورش استان در آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات دوم اسفندماه قرار دارد.

حمید رضا شیخ الاسلام گفت:‌ برای برگزاری انتخابات پیش رو ۴۰۰ شعبه اخذ رای در سطح مدارس استان قم دایر می‌شود.

وی اضافه کرد:  ۵ هزار نیرو از طرف آموزش و پرورش استان دربرگزاری انتخابات ساماندهی شده‌اند.

۶۶۹ شعبه اخذ رای درقم دایر است که ۸۴ شعبه آن به صورت سیار است.

انتخابات میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، دوم‌ اسفندماه سال‌جاری  برگزار خواهد شد.

سه نماینده از حوزه انتخابیه قم راهی مجلس شورای اسلامی می‌شوند، همچنین این استان یک نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.