سید ناصر اعلایی روز شنبه در جلسه شورای آموزش‌وپرورش قم بیان کرد: ظرفیت و توان استان در احداث فضاهای آموزشی بسیار بیشتر از وضعیت کنونی است.

وی ادامه داد: عدم واگذاری زمین، مهم‌ترین مشکل در استان قم در احداث فضاهای آموزشی به‌ویژه در مناطق پرتراکم دانش‌آموزی است.

وی تصریح کرد: کمبود مدرسه در منطقه جمکران و شهرک فاطمیه به‌صورت جدی احساس می‌شود و درصورتی‌که به فضاهای این مدارس اضافه نشود در ۲ سال آینده مدارس این منطقه در سه نوبت باید فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: مشکل در انشعابات مجموعه دستگاه‌های خدمات رسان نیز مشکل دیگر خیرین مدرسه‌ساز قم در احداث فضاهای آموزشی است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان قم نیز بیان داشت: برای تسریع در تأمین و واگذاری زمین برای افزایش فضاهای آموزشی استان باید معاونت عمرانی استانداری قم ورود پیدا کند.

محسن پورگلیان اضافه کرد: در آموزش پرورش بودجه‌ای برای نوسازی انشعابات خارج از مدرسه وجود ندارد و همین مساله نیز سبب ایجاد مشکل در بهبود وضعیت مدارس استان شده است.

وی عنوان کرد: درصورتی‌که توسعه انشعابات خارج از مدرسه در قالب اوراق سنجیده شود امکان بهبود این وضعیت وجود دارد.

پورگلیان گفت: تحویل انشعابات تا درب مدارس وظیفه قانونی دستگاه‌های خدمات رسان است و آموزش‌وپرورش نیز هزینه این اتصالات را پرداخت کرده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.