بر اساس این گزارش، داوطلبان می‌توانند به تارنمای وزارت کشور به نشانی اینترنتی www.moi.ir مراجعه کنند و «برنامه ثبت پرسشنامه انتخابات، ویژه تلفن همراه» که در سمت راست پایین صفحه نخست این تارنما قرار دارد را، بر روی تلفن همراه خود نصب و اطلاعات خود را وارد و مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام را نیز از این طریق بارگذاری نمایند.

انجام این کار از سوی داوطلبان اجباری نیست؛ ولی اگر داوطلبان این کار را انجام دهند، یک کد رهگیری برای آنها ارسال می‌شود و با داشتن این کد رهگیری، فرایند ثبت نام آنها در فرمانداری در کوتاه ترین زمان انجام و این موضوع موجب تسریع در فرایند ثبت نام آنها می شود.

تاکنون ۲۱ تن در حوزه انتخابیه قم ثبت‌نام کرده‌اند که از این افراد چهار تن خانم و ۱۷ تن آقا می‌باشند و ۱۴ داوطلب کارشناسی ارشد، ۲ داوطلب دکترا و  پنج داوطلب دارای تحصیلات حوزوی هستند.

جوان‌ترین داوطلب ثبت‌نام شده در این سه روز ۳۰ ساله و مسن‌ترین ۶۷ ساله است.

در اجرای ماده ۴۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده ۲۱ آیین‌نامه اجرایی آن، ‌ثبت‌نام از داوطلبان نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ۱۰ آذرماه جاری شروع شده است و تا پایان وقت اداری روز شنبه ۱۶ آذرماه جاری به مدت هفت روز ادامه دارد و داوطلبان برای ثبت‌نام می‌توانند به فرمانداری قم در خیابان شهید لواسانی (ساحلی) مراجعه کنند.

همچنین ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری از روز جمعه ۱۵ تا ۲۱ آذرماه جاری در فرمانداری قم انجام می‌شود.

انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، دوم‌ اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.

۶۰ درصد مردم استان قم واجد شرایط در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند، سه نماینده از حوزه انتخابی قم راهی مجلس شورای اسلامی می‌شوند؛ همچنین این استان در مجلس خبرگان رهبری یک نماینده دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.