سید موسی حسینی کاشانی روز دوشنبه درهشتمین جشنواره صنعت چاپ قم درتالار مرکزی شهر بیان کرد: بیش از ۳ هزار تن در قم در زمینه چاپ فعالیت میکنند، و سالانه شاهد بیش از ۱۰ میلیون تیراژ کتاب دراین استان هستیم.
وی ظرفیت قم در چاپ کتابهای مذهبی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: بیش از ۵۰ درصد از کتب مذهبی در استان قم چاپ میشود.
وی گفت: بیش از ۲۷۰ دستگاه با ظرفیت یکهزار ورق در صنعت چاپ فعال است که نشان از توان بالای قم در این عرصه میباشد.
کاشانی تصریح کرد: صنعت چاپ قم ظرفیت بزرگی برای حرکت در مسیر ترقی و پیشرفتهای مورد انتظار را دارد.
وی ادامه داد: در صورتی که از این صنعت در استان قم حمایت لازم صورت گیرد، آورده و ارزش افزوده قابل توجهی را برای استان به بار خواهد آورد.
وی بیان کرد: قم جایگاه ویژهای در صنعت چاپ دارد اما استانهای دیگر برای گرفتن جایگاه قم تلاشهای مجدانهای آغاز کردهاند.
حسینی گفت: این استان درحمایت از صنعت چاپ، همچنان در رتبههای برتر کشوری قرار دارد.
وی ادامه داد: برای تثبیت جایگاه قم درصنعت چاپ باید حمایتهای بیشتری از این صنعت صورت گیرد.
حسینی کاشانی عنوان کرد: در مسیر حمایت از بخش چاپ بخشی از اراضی صنعتی استان در اختیار اتحادیه چاپخانه داران قم قرار خواهد گرفت.
وی گفت: برای تبدیل قزوین به پایتخت خوشنویسی ایران، مسئولان این استان تلاش و پیگیری های مستمری به خرج داده و در نهایت موفق شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: تبدیل شدن قزوین به پایتخت خوشنویسی، ارزش افزوده و آورده قابل توجهی برای این استان به بار آورده در حالی که تعداد خوشنویسان برجسته بخش ثلث قمی دراین عرصه بیشتر از قزوین است.
وی اضافه کرد: تثبیت جایگاه قم در هنر خوشنویسی در بخش ثلث و نستعلیق به صورت جدی دردستورالعملهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفتهاست.
همچنین درپایان این آیین از برگزیدگان هشتمین جشنواره صنعت چاپ استان قم در حوزه بسته بندی، پوستر و منشورات و کارتن سازی و نوآری با اهدای لوحی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.